Giriş Kayıt
Mehmet Cevik

Mehmet Cevik


Oyuncu

Mehmet Cevik, oyuncu.

8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 8.8 37
2017 Komedi Oyuncu 6.7 39
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,760
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 33
2013 Dram Oyuncu 5.9 228
2011 Dram Oyuncu 4.4 177
2009 Dram Oyuncu 4.9 397
2007 Dram Oyuncu 6.1 913
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 232
Dizi Altyazıları
Westworld (15,404) Supernatural (4,636) La casa de papel (4,109) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,371) Gotham (3,352) Arrow (2,512) The 100 (2,045) 13 Reasons Why (2,042) Lucifer (1,834) The Flash (1,787)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018