Giriş Kayıt
Mehmet Cevik

Mehmet Cevik


Oyuncu

Mehmet Cevik, oyuncu.

8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.0 33
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 13,889
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 31
2013 Dram Oyuncu 5.8 207
2011 Dram Oyuncu 4.3 166
2009 Dram Oyuncu 4.9 379
2007 Dram Oyuncu 6.1 841
2006 Aksiyon Oyuncu 6.9 229
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017