Giriş Kayıt
Daniel Kumiega

Daniel Kumiega


Görsel Efekt

Daniel Kumiega, görsel efekt. İsyan (2007), Death Valley (2011), An American Carol (2008), (2010) Yürüyen Ölüler (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 425

12 Maymun
2015 Macera Görsel Efekt 7.6 24,105
2015 Dram Görsel Efekt 7.1 14,529
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 4,815
2014 Dram Görsel Efekt    
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,297
2013 Korku Görsel Efekt 7.3 29,641
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 8,847
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 38,557
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 20,943
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,507
2011 Komedi Görsel Efekt 7.9 4,442
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 100,936
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 684,633
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 29,928
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 15,701
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 24,989
2010 Dram Görsel Efekt 7.3 114
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,000
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 134,692

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.5 45,851
2008 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 31,664

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592

İsyan
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 12,853
2007 Biyografi Görsel Efekt    

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 7,893
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 3,948
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 150,977
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 8.7 9

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,168

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 206,885
2005 Macera Görsel Efekt 8.8 157,358
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 173,006
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,532

Acil Servis
1994 Dram Görsel Efekt 7.7 41,039
Film Altyazıları
Live by Night (11,472) Resident Evil: The Final Chapter (9,397) Rogue One (5,236) Hidden Figures (4,970) Patriots Day (4,654) Assassin's Creed (4,079) Why Him? (3,733) Split (3,711) Allied (3,568) Paterson (3,496)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017