Giriş Kayıt
Daniel Kumiega

Daniel Kumiega


Görsel Efekt

Daniel Kumiega, görsel efekt. İsyan (2007), Death Valley (2011), An American Carol (2008), (2006) Kahramanlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 425

12 Maymun
2015 Macera Görsel Efekt 7.6 24,554
2015 Dram Görsel Efekt 7.1 14,529
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 4,815
2014 Dram Görsel Efekt    
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,355
2013 Korku Görsel Efekt 7.3 29,806
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 8,847
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 38,624
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,027
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,507
2011 Komedi Görsel Efekt 7.9 4,442
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 101,219
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 689,925
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 30,036
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 15,823
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 25,132
2010 Dram Görsel Efekt 7.3 114
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,037
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 136,192

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.5 46,125
2008 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 31,680

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592

İsyan
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 12,853
2007 Biyografi Görsel Efekt    

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 7,893
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 3,965
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 151,480
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 8.7 9

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,215

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 207,375
2005 Macera Görsel Efekt 8.8 158,629
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 174,349
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,559

Acil Servis
1994 Dram Görsel Efekt 7.7 41,221
Film Altyazıları
Gold (4,001) Get Out (2,399) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,216) Rings (1,164) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017