Giriş Kayıt
Daniel Kumiega

Daniel Kumiega


Görsel Efekt

Daniel Kumiega, görsel efekt. İsyan (2007), Death Valley (2011), An American Carol (2008), (2010) Yürüyen Ölüler (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 425

12 Maymun
2015 Macera Görsel Efekt 7.6 23,610
2015 Dram Görsel Efekt 7.1 14,529
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 4,815
2014 Dram Görsel Efekt    
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,193
2013 Korku Görsel Efekt 7.3 29,474
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 8,847
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 38,460
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 20,832
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,507
2011 Komedi Görsel Efekt 7.9 4,442
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 100,558
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 678,123
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 29,768
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 15,701
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 24,836
2010 Dram Görsel Efekt 7.3 114
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 23,941
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 132,900

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.5 45,519
2008 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 31,165

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,563

İsyan
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 12,853
2007 Biyografi Görsel Efekt    

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 7,893
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 3,908
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 150,343
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 8.7 9

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,115

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 206,296
2005 Macera Görsel Efekt 8.8 156,226
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 171,327
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,499

Acil Servis
1994 Dram Görsel Efekt 7.7 40,831
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017