Giriş Kayıt
Daniel Kumiega

Daniel Kumiega


Görsel Efekt

Daniel Kumiega, görsel efekt. İsyan (2007), Death Valley (2011), An American Carol (2008), (2006) Kahramanlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 425

12 Maymun
2015 Macera Görsel Efekt 7.6 27,423
2015 Dram Görsel Efekt 7.1 14,529
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 4,815
2014 Dram Görsel Efekt    
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,678
2013 Korku Görsel Efekt 7.2 30,666
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 9,070
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 39,084
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,433
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,770
2011 Komedi Görsel Efekt 7.9 4,442
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 102,637
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 709,068
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 30,668
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 16,009
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 25,725
2010 Dram Görsel Efekt 7.3 114
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,215
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 144,151

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.6 47,444
2008 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 31,859

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 6.0 7,316
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592

İsyan
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 12,853
2007 Biyografi Görsel Efekt    

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 7,893
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 4,013
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 154,009
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 6.4 180

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.8 21,467

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 209,721
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 164,362

Grey's Anatomy
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 180,428
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,730

Acil Servis
1994 Dram Görsel Efekt 7.7 42,125
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017