Giriş Kayıt
Gregory M. Walker

Gregory M. Walker


Yapımcı

Gregory M. Walker, yapımcı. Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness (2012), (2011) Çifte Soygun (2011), (2011) Never Back Down 2: The Beatdown (2011), (2011) Suikast Oyunları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Yapımcı 5.1 3,547
2012 Fantastik Yapımcı    

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 Aksiyon Yapımcı 5.0 16,978

Zula Evi
2012 Gerilim Yapımcı 4.9 2,156

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,802

Yabancı
2012 Aksiyon Yapımcı 5.4 4,727

Ejder Göz
2012 Aksiyon Yapımcı 4.5 4,831
2012 Aksiyon Yapımcı 5.8 9,760
2012 Macera Yapımcı 4.4 1,369

Hayatının Seçimi
2011 Dram Yapımcı 6.6 16,223

Çifte Soygun
2011 Komedi Yapımcı 6.4 28,395
2011 Aksiyon Yapımcı 4.8 9,862

Suikast Oyunları
2011 Aksiyon Yapımcı 6.2 13,894
2011 Aksiyon Yapımcı 5.8 15,156
2011 Korku Yapımcı    
2011 Korku Yapımcı 3.5 2,685
2011 Korku Yapımcı 5.7 5,438
2011 Müzikal Yapımcı 4.8 256
2007 Dram Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017