Giriş Kayıt
Jeff Joslin

Jeff Joslin


Oyuncu, Dublör

Jeff Joslin, oyuncu, dublör. Stranger at the Pentagon (2013) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff S. Joslin | Jeffrey S. Joslin | Jeffrey Scott
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 8.3 17
2013 Komedi Oyuncu    

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Oyuncu 4.8 7,735

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 278,362
2011 Suç Oyuncu 5.0 3,470

Siyah Kuğu
2010 Dram Çeşitli 8.0 581,490

Beni Unutma
2010 Dram Çeşitli 7.2 119,376

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Çeşitli 6.6 72,951
2009 Komedi Dublör
Oyuncu
5.3 915
2008 Komedi Çeşitli 6.0 35,476
2007 Dram Oyuncu 7.2 5,582

Zafer Bizimdir
2006 Dram Oyuncu 7.1 49,236

Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7.4 14,689
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017