Giriş Kayıt
Jeff Joslin

Jeff Joslin


Oyuncu, Dublör

Jeff Joslin, oyuncu, dublör. Stranger at the Pentagon (2013) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff S. Joslin | Jeffrey S. Joslin | Jeffrey Scott
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 8.3 17
2013 Komedi Oyuncu    

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Oyuncu 4.8 7,735

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 281,628
2011 Suç Oyuncu 5.0 3,470

Siyah Kuğu
2010 Dram Çeşitli 8.0 589,398

Beni Unutma
2010 Dram Çeşitli 7.2 120,732

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Çeşitli 6.6 73,833
2009 Komedi Dublör
Oyuncu
5.3 915
2008 Komedi Çeşitli 6.0 35,869
2007 Dram Oyuncu 7.2 5,662

Zafer Bizimdir
2006 Dram Oyuncu 7.1 49,835

Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7.4 14,979
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017