Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jeff Joslin

Jeff Joslin


Oyuncu, Dublör

Jeff Joslin, oyuncu, dublör. Stranger at the Pentagon (2013) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff S. Joslin | Jeffrey S. Joslin | Jeffrey Scott
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 8.3 17
2013 Komedi Oyuncu    

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Oyuncu 4.8 7,587

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 273,789
2011 Suç Oyuncu 5.0 3,470

Siyah Kuğu
2010 Dram Çeşitli 8.0 568,572

Beni Unutma
2010 Dram Çeşitli 7.2 117,131

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Çeşitli 6.6 71,607
2009 Komedi Dublör
Oyuncu
5.3 915
2008 Komedi Çeşitli 6.0 34,801
2007 Dram Oyuncu 7.2 5,504

Zafer Bizimdir
2006 Dram Oyuncu 7.1 48,238

Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7.4 14,605
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017