Giriş Kayıt
Jeff Joslin

Jeff Joslin


Oyuncu, Dublör

Jeff Joslin, oyuncu, dublör. Stranger at the Pentagon (2013) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff S. Joslin | Jeffrey S. Joslin | Jeffrey Scott
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera 7.6 16
2014 Komedi Oyuncu 8.3 17
2013 Komedi Oyuncu    

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Oyuncu 4.9 7,937

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 284,931
2011 Suç Oyuncu 5.0 3,470

Siyah Kuğu
2010 Dram Çeşitli 8.0 599,365

Beni Unutma
2010 Dram Çeşitli 7.2 122,193

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Çeşitli 6.6 74,662
2009 Komedi Dublör
Oyuncu
5.3 915
2008 Komedi Çeşitli 6.0 35,887
2007 Dram Oyuncu 7.2 5,730

Zafer Bizimdir
2006 Dram Oyuncu 7.1 50,460

Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7.4 14,979
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017