Giriş Kayıt
Jeff Joslin

Jeff Joslin


Oyuncu, Dublör

Jeff Joslin, oyuncu, dublör. Stranger at the Pentagon (2013) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff S. Joslin | Jeffrey S. Joslin | Jeffrey Scott
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera 7.6 16
2014 Komedi Oyuncu 8.3 17
2013 Komedi Oyuncu    

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Oyuncu 4.9 8,857

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 291,525
2011 Suç Oyuncu 5.0 3,470

Siyah Kuğu
2010 Dram Çeşitli 8.0 614,865

Beni Unutma
2010 Dram Çeşitli 7.2 124,625

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Çeşitli 6.6 76,824
2009 Komedi Dublör
Oyuncu
5.3 915
2008 Komedi Çeşitli 6.0 36,867
2007 Dram Oyuncu 7.3 5,813

Zafer Bizimdir
2006 Dram Oyuncu 7.1 51,463

Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7.4 15,719
2004 Game-Show Oyuncu 5.2 6,940
Dizi Altyazıları
Westworld (5,636) La casa de papel (3,720) The 100 (2,847) The Expanse (2,727) The Flash (2,538) Supernatural (1,936) Legion (1,857) The Big Bang Theory (1,633) Krypton (1,549) Vikings (1,483)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018