Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kaiser Wahab

Kaiser Wahab


Yapımcı

Kaiser Wahab, yapımcı. A Very British Gangster (2007), Particle Fever (2013), (2012) Electrick Children (2012), (2010) Open House (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 5.6 251
2015 Komedi Çeşitli 4.9 271
2013 Belgesel Çeşitli 7.4 5,647
2012 Dram Çeşitli 6.9 4,614
2011 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.2 192
2010 Suç Yapımcı
Çeşitli
4.4 2,008
2009 Dram Çeşitli 6.4 1,353
2008 Belgesel Çeşitli 8.8 26
2007 Komedi Çeşitli 5.5 2,971
2007 Dram Çeşitli 7.1 2,295
2007 Belgesel Çeşitli 6.2 1,044
2006 Dram Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017