Giriş Kayıt
Whitney Port

Whitney Port (32)


Oyuncu, Yapımcı

Whitney Port, 04 Mart 1985 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. The Hills (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mart 1985
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dikkat Bebek Var
2012 27 Komedi Oyuncu 5.7 61,070
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.7 60
2009 24 Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 3.5 10,408
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,187
2003 Game-Show Oyuncu 5.6 16,144
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017