Giriş Kayıt
Rebecca Rienks

Rebecca Rienks


Müzisyen, Yapımcı

Rebecca Rienks, müzisyen, yapımcı. Fanboys (2009), The Royals (2015), Kardashianlara Ayak Uydurmak (2007), "Ölü Bölge" (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 6.5 1,650
2015 Belgesel Müzik 4.8 1,001
2015 Korku Müzik 5.0 3,198
2015 Reality-TV Müzik 5.7 94
2015 Dram Müzik 7.5 8,211
2013 Komedi Müzik 6.4 234

Doğal Yol
2013 Dram Müzik 6.5 8,625
2013 Reality-TV Müzik    
2013 Dram Müzik 5.7 2,499
2013 Reality-TV Müzik 7.2 191
2013 Komedi Müzik 6.3 94
2012 Komedi Müzik 4.3 704
2012 Komedi Müzik 5.4 6,504
2011 Dram Müzik 5.9 272
2011 Komedi Müzik 4.6 6,477
2011 Belgesel Müzik
Yapımcı
7.3 189

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Müzik 6.0 6,284
2010 Dram Müzik 5.9 443

Neden Evlendim 2
2010 Komedi Müzik 4.4 7,734

Kaplan Kapanı
2010 Dram Müzik 5.9 5,318
2010 Komedi Müzik 5.9 912

Diğer Kadın
2009 Dram Müzik 6.4 15,772
2009 Komedi Müzik 4.2 8,615
2009 Komedi Müzik    
2009 Komedi Müzik 4.3 10,086
2009 Macera Müzik 6.6 51,927
2009 Korku Müzik 5.6 5,867
2008 Komedi Müzik 3.8 9,675
2008 Suç Müzik 5.2 224
2008 Komedi Müzik 7.7 4,635
2008 Dram Müzik 6.0 34
2008 Dram Müzik 5.3 5,991
2008 Komedi Müzik 4.6 11,083
2008 Komedi Müzik 4.1 5,804

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik 2.8 21,951

Neden Evlendim
2007 Komedi Müzik 5.7 10,203
2007 Korku Müzik 5.0 2,389
2007 Dram Müzik 5.5 6,249
2006 Dram Müzik 5.7 2,908

Dingin Savaşçı
2006 Dram Müzik 7.3 22,500
2006 Komedi Müzik 5.1 9,404

Prens ve Ben 2: Kraliyet Düğünü
2006 Komedi Müzik 4.3 4,142

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Müzik 7.5 15,832

Ayı Adam
2005 Belgesel Müzik 7.8 41,638

Beni Keşfet
2005 Komedi Müzik 4.2 2,606

Karmaşa
2005 Komedi Müzik 2.6 7,570

Vahşet Çetesi
2005 Korku Müzik 6.9 80,907
2005 Belgesel Müzik 6.9 1,780
2005 Komedi Müzik 8.0 91,273

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Müzik 6.6 5,527

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Müzik 4.4 1,209

Deli Bir Siyah Kadının Günlüğü
2005 Komedi Çeşitli 5.7 11,127

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Müzik 6.5 8,193
2005 Komedi Müzik 6.0 7,136

Çarpışma
2004 Dram Müzik 7.8 379,751

Testere
2004 Korku Müzik 7.7 323,910
2004 Komedi Müzik 3.6 2,399

"Ölü Bölge"
2002 Dram Müzik 7.5 7,547
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017