Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rebecca Rienks

Rebecca Rienks


Müzisyen, Yapımcı

Rebecca Rienks, müzisyen, yapımcı. Fanboys (2009), Kardashianlara Ayak Uydurmak (2007), Doğal Yol (2013), "Ölü Bölge" (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Müzik 4.8 1,001
2015 Korku Müzik 5.0 2,911
2015 Dram Müzik 7.4 6,963
2013 Komedi Müzik 6.4 234

Doğal Yol
2013 Dram Müzik 6.5 8,625
2013 Reality-TV Müzik    
2013 Dram Müzik 5.7 2,499
2013 Reality-TV Müzik 7.2 191
2013 Komedi Müzik 6.3 94
2012 Komedi Müzik 4.3 704
2012 Komedi Müzik 5.4 6,423
2011 Dram Müzik 5.9 272
2011 Komedi Müzik 4.5 6,213
2011 Belgesel Müzik
Yapımcı
7.3 189

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Müzik 6.0 6,120
2010 Dram Müzik 5.9 443

Neden Evlendim 2
2010 Komedi Müzik 4.4 7,734

Kaplan Kapanı
2010 Dram Müzik 5.9 5,052
2010 Komedi Müzik 5.9 912

Diğer Kadın
2009 Dram Müzik 6.4 15,772
2009 Komedi Müzik 4.2 8,477
2009 Komedi Müzik    
2009 Komedi Müzik 4.2 9,759
2009 Macera Müzik 6.6 50,796
2009 Korku Müzik 5.6 5,867
2008 Komedi Müzik 3.8 9,599
2008 Suç Müzik 5.2 224
2008 Komedi Müzik 7.7 4,635
2008 Dram Müzik 6.0 34
2008 Dram Müzik 5.3 5,870
2008 Komedi Müzik 4.6 11,083
2008 Komedi Müzik 4.0 5,749

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik 2.8 20,662

Neden Evlendim
2007 Komedi Müzik 5.6 9,967
2007 Korku Müzik 5.0 2,389
2007 Dram Müzik 5.4 6,035
2006 Dram Müzik 5.7 2,908

Dingin Savaşçı
2006 Dram Müzik 7.3 21,134
2006 Komedi Müzik 5.0 9,137
2006 Komedi Müzik    

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Müzik 7.5 15,588

Ayı Adam
2005 Belgesel Müzik 7.8 41,638

Beni Keşfet
2005 Komedi Müzik 4.2 2,606

Karmaşa
2005 Komedi Müzik 2.6 7,570

Vahşet Çetesi
2005 Korku Müzik 6.9 78,478
2005 Belgesel Müzik 6.9 1,780
2005 Komedi Müzik 8.0 88,684

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Müzik 6.6 5,527

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Müzik 4.4 1,209

Deli Bir Siyah Kadının Günlüğü
2005 Komedi Çeşitli 5.7 10,742

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Müzik 6.5 8,193
2005 Komedi Müzik 6.0 7,020

Çarpışma
2004 Dram Müzik 7.8 368,371

Testere
2004 Korku Müzik 7.7 308,831
2004 Komedi Müzik 3.6 2,399

"Ölü Bölge"
2002 Dram Müzik 7.5 7,271
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017