Giriş Kayıt
Braxton Williams

Braxton Williams (40)


Oyuncu

Braxton Williams, 31 Ekim 1976 Charleston, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu. III in 3D (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1976
Doğum Yeri: Charleston, Güney Carolina, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 36 Western Oyuncu 3.8 78
2011 35 Dram Oyuncu 6.3 693
2011 35 Western Oyuncu 2.2 424
2010 34 Dram Oyuncu 5.5 97

Bebek Mavisi
2008 32 Dram Oyuncu 5.3 143
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017