Giriş Kayıt
Wolfgang Behr

Wolfgang Behr


Yapımcı

Wolfgang Behr, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Western Yapımcı 6.2 264
2016 Western Yapımcı 5.9 629
2014 Dram Yapımcı 7.3 421

İnsan Sermayesi
2013 Dram 7.3 8,787
2011 Komedi Yapımcı 6.3 20,257

8 Mil Yukarı
2007 Biyografi Yapımcı 6.4 2,389
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017