Giriş Kayıt
Wolfgang Behr

Wolfgang Behr


Yapımcı

Wolfgang Behr, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Western Yapımcı 6.2 264
2016 Western Yapımcı 5.9 629
2014 Dram Yapımcı 7.3 421

İnsan Sermayesi
2013 Dram 7.3 8,787
2011 Komedi Yapımcı 6.3 20,509

8 Mil Yukarı
2007 Biyografi Yapımcı 6.4 2,389
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017