Giriş Kayıt
Rosanne Tan

Rosanne Tan


Editör, Editör, Görsel Efekt, Yapımcı

Rosanne Tan, editör, editör, görsel efekt, yapımcı. The U.S. vs. John Lennon (2006), Chaos (2011), Clean Break (2008), Dirty Deeds (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör    
2016 Dram Editör 7.2 7,118
2015 Aile Görsel Efekt
Editör
Yapımcı
6.3 57
2014 Dram Editör
Editorial Department
7.6 14,933
2013 Suç Editör
Editorial Department
7.5 75,604
2013 Suç Editorial Department 7.1 4,838
2012 Kısa Metraj Editör    
2011 Suç Editorial Department 7.3 13,163
2011 Aksiyon Editorial Department 7.1 2,341
2010 Komedi Çeşitli    

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Editorial Department 7.7 501,031

Kayıp
2009 Gerilim Editorial Department    
2008 Suç Editorial Department 4.7 443
2008 Dram Editorial Department 4.3 634
2008 Komedi Editorial Department 6.8 40

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Editorial Department 8.6 192,724

Gizli Kamera
2007 Gerilim Editorial Department 5.0 128
2007 Belgesel Editorial Department 8.7 1,095
2007 Aksiyon Editorial Department 4.6 249
2006 Belgesel Editorial Department 7.4 4,770
2006 Belgesel Editorial Department 7.0 138
2006 Belgesel Editorial Department    
2005 Komedi Editorial Department 5.9 7,394
2005 Belgesel Editorial Department 7.1 317
2005 Aksiyon Editorial Department 7.9 2,460
2004 Game-Show Editorial Department 7.3 8,459
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017