Giriş Kayıt
Millette Pauley

Millette Pauley


Oyuncu, Casting, Yönetmen Asistanı

Millette Pauley, oyuncu, casting, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Casting 4.4 1,463
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 38,227
2016 Aksiyon Oyuncu
Casting
3.6 165
2015 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
4.0 714
2013 Komedi Çeşitli    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,234) Legion (7,640) Arrow (4,454) Legends of Tomorrow (2,341) Into the Badlands (2,141) The Expanse (2,040) Vikings (1,895) The Blacklist (1,856) Black Sails (1,695) 24: Legacy (1,633)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017