Giriş Kayıt
Shawnia Willson

Shawnia Willson


Oyuncu, Yapımcı, Casting

Shawnia Willson, oyuncu, yapımcı, casting.

Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Yapımcı 8.3 16

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.4 82,225

Acaip Bi Film
2008 Komedi Casting 1.9 79,535
2008 Dram Oyuncu 6.4 505
2007 Komedi Oyuncu 3.9 5,025
2006 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,895) Den of Thieves (2,656) Maze Runner: The Death Cure (2,364) Hostiles (2,246) Winchester (2,216) 12 Strong (2,027) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,236) The Commuter (1,133) A martfüi rém (801)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,923) Supernatural (3,933) The Flash (3,359) The Terror (2,751) Legion (2,483) The Big Bang Theory (2,416) Gotham (2,103) The Expanse (2,023) The Crossing (1,897) Arrow (1,826)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018