Giriş Kayıt
Shawnia Willson

Shawnia Willson


Oyuncu, Casting, Yapımcı

Shawnia Willson, oyuncu, casting, yapımcı.

Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Yapımcı 8.3 16

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.4 82,635

Acaip Bi Film
2008 Komedi Casting 1.9 79,883
2008 Dram Oyuncu 6.4 505
2007 Komedi Oyuncu 3.9 5,025
2006 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018