Giriş Kayıt
Shawnia Willson

Shawnia Willson


Oyuncu, Yapımcı, Casting

Shawnia Willson, oyuncu, yapımcı, casting.

Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Yapımcı 8.3 16

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.4 78,918

Acaip Bi Film
2008 Komedi Casting 1.9 76,997
2008 Dram Oyuncu 6.4 505
2007 Komedi Oyuncu 3.9 5,025
2006 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (5,858) Get Out (3,060) Logan (2,574) Rings (2,323) The Age of Shadows (1,934) La La Land (1,781) Split (1,635) Sand Castle (1,491) Zashchitniki (1,463) The Great Wall (1,281)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,630) Fargo (3,698) The Last Kingdom (2,372) The Expanse (2,088) Doctor Who (1,984) Into the Badlands (1,954) Vikings (1,664) Game of Thrones (1,650) Better Call Saul (1,551) Supernatural (1,480)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017