Giriş Kayıt
Shawnia Willson

Shawnia Willson


Oyuncu, Yapımcı, Casting

Shawnia Willson, oyuncu, yapımcı, casting.

Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Yapımcı 8.3 16

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.4 78,659

Acaip Bi Film
2008 Komedi Casting 1.9 76,765
2008 Dram Oyuncu 6.4 505
2007 Komedi Oyuncu 3.9 5,025
2006 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017