Giriş Kayıt
Andrea Higgins

Andrea Higgins


Müzisyen

Andrea Higgins, müzisyen. Flashpoint (2008), Killjoys (2015), Hayaletli Ev (2013), Wynonna Earp (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 6.5 818
2017 Komedi Müzik 6.3 339
2016 Aksiyon Müzik 7.5 10,125
2015 Aksiyon Müzik 7.2 14,176
2015 Dram Müzik 7.4 2,015
2014 Biyografi Müzik 3.0 1,160

Fındık İşi
2014 Animasyon Müzik 5.8 21,960
2014 Dram Müzik    
2014 Aksiyon Müzik 5.3 6,524

Hayaletli Ev
2013 Korku Müzik 5.9 14,169
2013 Aksiyon Müzik    
2013 Dram Müzik 6.5 265
2012 Dram Müzik 7.9 3,128
2010 Aile Müzik 7.6 327
2010 Dram Müzik    

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Müzik 7.5 303,096
2009 Komedi Müzik 7.6 7,987
2009 Suç Müzik 6.8 6,900

Murdoch Vakaları
2008 Suç Müzik 8.1 7,069
2008 Aksiyon Müzik 7.8 14,955
2007 Aksiyon Müzik 7.7 1,166
2007 Dram Müzik 8.3 5,835

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Müzik 7.6 4,083
2004 Dram Müzik 8.0 2,788
2004 Komedi Müzik 6.7 811
2003 Dram Müzik 6.1 1,175
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017