Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Andrea Higgins

Andrea Higgins


Müzisyen

Andrea Higgins, müzisyen. Flashpoint (2008), Killjoys (2015), Hayaletli Ev (2013), Being Erica (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 5.4 24
2016 Aksiyon Müzik 7.3 5,564
2015 Bilim-Kurgu Müzik 7.2 11,202
2015 Dram Müzik 7.3 1,649
2014 Biyografi Müzik    

Fındık İşi
2014 Animasyon Müzik 5.8 20,423
2014 Dram Müzik    
2014 Aksiyon Müzik 5.3 6,097

Hayaletli Ev
2013 Korku Müzik 5.9 13,119
2013 Aksiyon Müzik    
2013 Dram Müzik 6.5 265
2012 Dram Müzik 7.9 3,128
2010 Dram Müzik    

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Müzik 7.5 283,762
2009 Komedi Müzik 7.6 7,779
2009 Suç Müzik 6.8 6,687

Murdoch Vakaları
2008 Suç Müzik 8.1 6,195
2008 Dram Müzik    
2008 Aksiyon Müzik 7.8 14,560
2007 Aksiyon Müzik 7.7 1,166
2007 Dram Müzik 8.2 4,947

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Müzik 7.6 4,039
2004 Komedi Müzik    
2003 Dram Müzik 6.1 1,175
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017