Giriş Kayıt
Andrea Higgins

Andrea Higgins


Müzisyen

Andrea Higgins, müzisyen. Flashpoint (2008), Killjoys (2015), Hayaletli Ev (2013), Wynonna Earp (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 6.5 774
2017 Komedi Müzik 6.3 339
2016 Aksiyon Müzik 7.5 9,132
2015 Aksiyon Müzik 7.2 13,390
2015 Dram Müzik 7.4 1,966
2014 Biyografi Müzik    

Fındık İşi
2014 Animasyon Müzik 5.8 21,627
2014 Dram Müzik    
2014 Aksiyon Müzik 5.3 6,466

Hayaletli Ev
2013 Korku Müzik 5.9 13,784
2013 Aksiyon Müzik    
2013 Dram Müzik 6.5 265
2012 Dram Müzik 7.9 3,128
2010 Aile Müzik 7.6 327
2010 Dram Müzik    

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Müzik 7.5 299,095
2009 Komedi Müzik 7.6 7,931
2009 Suç Müzik 6.8 6,866

Murdoch Vakaları
2008 Suç Müzik 8.1 6,874
2008 Dram Müzik    
2008 Aksiyon Müzik 7.8 14,866
2007 Aksiyon Müzik 7.7 1,166
2007 Dram Müzik 8.3 5,642

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Müzik 7.6 4,083
2004 Komedi Müzik    
2003 Dram Müzik 6.1 1,175
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017