Giriş Kayıt
Andrea Higgins

Andrea Higgins


Müzisyen

Andrea Higgins, müzisyen. Flashpoint (2008), Killjoys (2015), Wynonna Earp (2016), Hayaletli Ev (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 5.0 51
2017 Suç Müzik 6.4 360
2017 Dram Müzik 6.4 1,232
2017 Komedi Müzik 5.2 663
2016 Aksiyon Müzik 7.5 11,653
2015 Aksiyon Müzik 7.2 15,480
2015 Dram Müzik 7.5 2,315
2014 Biyografi Müzik 3.0 1,160

Fındık İşi
2014 Animasyon Müzik 5.8 23,103
2014 Dram Müzik    
2014 Aksiyon Müzik 5.3 6,754

Hayaletli Ev
2013 Korku Müzik 5.9 14,181
2013 Aksiyon Müzik    
2013 Dram Müzik 6.5 265
2012 Dram Müzik 7.9 3,485
2010 Aile Müzik 7.6 327
2010 Dram Müzik    

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Müzik 7.5 315,994
2009 Komedi Müzik 7.5 8,197
2009 Suç Müzik 6.8 6,951

Murdoch Vakaları
2008 Suç Müzik 8.1 7,656
2008 Aksiyon Müzik 7.8 15,198
2007 Aksiyon Müzik 7.7 1,166
2007 Dram Müzik 8.4 6,395

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Müzik 7.6 4,083
2004 Dram Müzik 8.0 2,788
2004 Komedi Müzik 6.7 811
2003 Dram Müzik 6.1 1,175
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018