Giriş Kayıt
Andrea Higgins

Andrea Higgins


Müzisyen

Andrea Higgins, müzisyen. Flashpoint (2008), Killjoys (2015), Hayaletli Ev (2013), Being Erica (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik    
2017 Komedi Müzik 6.0 215
2016 Aksiyon Müzik 7.3 5,691
2015 Bilim-Kurgu Müzik 7.2 11,428
2015 Dram Müzik 7.3 1,724
2014 Biyografi Müzik    

Fındık İşi
2014 Animasyon Müzik 5.8 20,629
2014 Dram Müzik    
2014 Aksiyon Müzik 5.3 6,161

Hayaletli Ev
2013 Korku Müzik 5.9 13,338
2013 Aksiyon Müzik    
2013 Dram Müzik 6.5 265
2012 Dram Müzik 7.9 3,128
2010 Dram Müzik    

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Müzik 7.5 285,902
2009 Komedi Müzik 7.6 7,815
2009 Suç Müzik 6.8 6,687

Murdoch Vakaları
2008 Suç Müzik 8.1 6,329
2008 Dram Müzik    
2008 Aksiyon Müzik 7.8 14,605
2007 Aksiyon Müzik 7.7 1,166
2007 Dram Müzik 8.3 5,050

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Müzik 7.6 4,039
2004 Komedi Müzik    
2003 Dram Müzik 6.1 1,175
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,759) Supernatural (7,500) The Expanse (4,630) Vikings (4,153) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,332) Legion (3,307) The Blacklist (3,208) Arrow (3,044) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017