Giriş Kayıt
Sabrina-Jasmine Guilbault

Sabrina-Jasmine Guilbault


Oyuncu

Sabrina-Jasmine Guilbault, oyuncu. 300 Spartalı (2006) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Çeşitli    
2017 Komedi Çeşitli 6.6 5,373
2016 Aksiyon Çeşitli 7.0 307,570

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 575,227

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Çeşitli 6.9 198,952

300 Spartalı
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 657,164
Dizi Altyazıları
Vikings (19,880) Black Mirror (6,595) The Flash (5,272) Shameless (4,816) Supernatural (3,805) The Big Bang Theory (3,665) The Blacklist (1,942) Star Trek: Discovery (1,681) The X Files (1,551) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,451)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018