Giriş Kayıt
Sabrina-Jasmine Guilbault

Sabrina-Jasmine Guilbault


Oyuncu

Sabrina-Jasmine Guilbault, oyuncu. 300 Spartalı (2006) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Çeşitli    

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi Çeşitli 6.5 8,571
2016 Aksiyon Çeşitli 7.0 316,168

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 582,769

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Çeşitli 6.9 201,179

300 Spartalı
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 663,815
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018