Giriş Kayıt
Gregory Kelly

Gregory Kelly


Oyuncu

Gregory Kelly, oyuncu. Queen of the South (2016) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 571
2018 Dram Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 6,644
2015 Korku Oyuncu 4.4 600
2015 Dram Oyuncu 8.0 21
2015 Komedi Oyuncu 5.6 7,826

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Oyuncu 6.5 129,647
2014 Komedi Oyuncu 4.4 965
2012 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,276

Hayat Ağacı
2011 Dram Oyuncu 6.8 148,940

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 180,199

Deh
2007 Aksiyon Oyuncu 7.6 164,223

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 121,230
2003 Komedi Oyuncu 7.2 14,698
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,838) Vikings (2,188) Black Mirror (1,985) Counterpart (1,929) Bron/Broen (1,692) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,026) The Alienist (896) Altered Carbon (891) Blindspot (817)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018