Giriş Kayıt
Gregory Kelly

Gregory Kelly


Oyuncu

Gregory Kelly, oyuncu. Queen of the South (2016) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,631
2015 Korku Oyuncu 4.4 600
2015 Dram Oyuncu 8.0 21
2015 Komedi Oyuncu 5.7 7,426

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Oyuncu 6.5 123,910
2014 Komedi Oyuncu 4.4 965
2012 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,276

Hayat Ağacı
2011 Dram Oyuncu 6.8 144,678

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 175,866

Deh
2007 Aksiyon Oyuncu 7.6 161,248

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 116,629
2003 Komedi Oyuncu 7.2 14,698
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017