Giriş Kayıt
Gregory Kelly

Gregory Kelly


Oyuncu

Gregory Kelly, oyuncu. Queen of the South (2016) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,077
2015 Korku Oyuncu 4.4 600
2015 Dram Oyuncu 8.0 21
2015 Komedi Oyuncu 5.7 7,148

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Oyuncu 6.5 119,076
2014 Komedi Oyuncu 4.4 965
2012 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,276

Hayat Ağacı
2011 Dram Oyuncu 6.8 141,309

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 172,482

Deh
2007 Aksiyon Oyuncu 7.6 158,884

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 113,328
2003 Komedi Oyuncu 7.2 14,698
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017