Giriş Kayıt
Chen-Tu Tan

Chen-Tu Tan


Oyuncu, Dublör

Chen-Tu Tan, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Jun-dung Tam | Tony Tam | Chen-tung Tan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Dublör 5.7 441
1996 Komedi Oyuncu 7.0 2,471
1991 Aksiyon Oyuncu 7.0 400

İkiz Kan
1991 Aksiyon Oyuncu 5.5 30,510
1991 Aksiyon Oyuncu 5.2 52
1990 Aksiyon Oyuncu 5.7 127
1988 Oyuncu 5.4 17
1988 Oyuncu 6.5 89
1983 Aksiyon Oyuncu 6.6 81
1982 Suç Oyuncu 7.4 30
1982 Aksiyon Oyuncu 7.1 779
1981 Oyuncu 6.3 106
1981 Aksiyon Oyuncu 7.2 310
1980 Oyuncu 6.8 80
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 151
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 242
1980 Aksiyon Oyuncu 6.5 304

Altın Kollu Çocuk
1979 Aksiyon Oyuncu 7.3 825

Sakat İntikamcılar
1978 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,558
1978 Aksiyon Oyuncu 7.1 677

5 Zehirler
1978 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,229
1978 Aksiyon Oyuncu 6.2 89
1977 Aksiyon Oyuncu 7.4 64
1977 Aksiyon Oyuncu 6.8 44
1976 Aksiyon Oyuncu 7.0 735
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017