Giriş Kayıt
Robert Walak

Robert Walak


Yapımcı

Robert Walak, yapımcı. (2011) Utanç (2011), (2014) İnfaz (2014), (2015) Altınlı Kadın (2015), (2013) Seninle Yaşıyorum (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi 8.1 157,617
2016 Dram Yapımcı 8.2 10,687

Altınlı Kadın
2015 Dram Yapımcı 7.3 44,565
2014 Belgesel Yapımcı 8.1 241

İnfaz
2014 Dram Yapımcı 7.4 49,370

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 24,718
2013 Dram Yapımcı 6.3 2,007

Siyahlı Kadın
2012 Dram Çeşitli 6.4 157,937

Utanç
2011 Dram Yapımcı 7.2 163,510
2011 Dram Yapımcı 5.5 1,526

Zoraki Kral
2010 Biyografi Çeşitli 8.0 561,796
2009 Aksiyon Yapımcı 5.2 18,297

Kontrol
2007 Biyografi 7.7 55,554
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018