Giriş Kayıt
Robert Walak

Robert Walak


Yapımcı

Robert Walak, yapımcı. (2011) Utanç (2011), (2014) İnfaz (2014), (2015) Altınlı Kadın (2015), (2013) Seninle Yaşıyorum (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi 8.1 148,650
2016 Dram Yapımcı 8.2 10,687

Altınlı Kadın
2015 Dram Yapımcı 7.3 43,480
2014 Belgesel Yapımcı 8.1 241

İnfaz
2014 Dram Yapımcı 7.4 48,224

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 24,208
2013 Dram Yapımcı 6.3 2,007

Siyahlı Kadın
2012 Dram Çeşitli 6.4 156,245

Utanç
2011 Dram Yapımcı 7.2 161,288
2011 Dram Yapımcı 5.5 1,526

Zoraki Kral
2010 Biyografi Çeşitli 8.0 554,009
2009 Aksiyon Yapımcı 5.2 18,157

Kontrol
2007 Biyografi 7.7 54,721
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,525) Blade Runner 2049 (3,478) Jigsaw (2,619) Last Flag Flying (2,421) The Man from Earth: Holocene (2,401) Geostorm (2,358) The Open House (1,342) Dunkirk (1,173) The Foreigner (1,032) It (1,007)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,013) Black Mirror (5,584) Supernatural (4,688) The Big Bang Theory (4,033) Shameless (2,618) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,560) The Blacklist (2,212) The Flash (1,908) The X Files (1,885) Knightfall (1,468)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018