Giriş Kayıt
Leonid Kotik

Leonid Kotik (43)


Dublör, Oyuncu

Leonidas Kotikas, 12 Şubat 1974 Vilnius, Lithuanian SSR, USSR [bugünkü Lithuania] doğumlu dublör, oyuncu. Sibirya Ekspresi (2008), Acemi Soyguncular (2014), War & Peace (2016), Zero 2 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leonidas Kotikas
Doğum Tarihi: 12 Şubat 1974
Doğum Yeri: Vilnius, Lithuanian SSR, USSR [bugünkü Lithuania]
Diğer Bir İsmi: Leonic Kotic | Lionid Kotik | Leonidas Kotikas | L
Takma İsmi: Leo
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Tarihi Dublör    
2017 43 Dram Dublör 8.5 431
2017 43 Gerilim Dublör 6.8 415
2017 43 Dram Dublör    
2016 42 Aksiyon Dublör 5.9 112,520
2016 42 Komedi Dublör 5.6 187
2016 42 Komedi Dublör 6.5 884
2016 Dram Dublör 8.2 10,687
2016 42 Komedi Dublör 6.6 263
2016 42 Aksiyon Dublör 4.8 210
2015 41 Dublör 6.9 79
2015 41 Komedi Dublör 6.4 174
2015 41 Dram Dublör 6.7 174

Acemi Soyguncular
2014 40 Aksiyon Dublör 6.7 30,528
2014 Gerilim Dublör 7.4 1,628

Sibirya Mafyası
2013 39 Suç Dublör 6.4 5,984
2013 39 Aksiyon Dublör 8.3 838
2013 39 Dram Dublör 7.4 1,255
2011 37 Suç Dublör 5.8 453
2011 37 Aksiyon Dublör 4.1 2,185

Silahlara Veda
2011 37 Macera Dublör 7.3 2,622

Merak
2011 Belgesel Dublör 7.9 554
2011 37 Dram Dublör    
2010 36 Komedi Dublör 7.8 4,882
2009 35 Dram Dublör    

Direniş
2008 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.2 121,767

Sibirya Ekspresi
2008 34 Suç Dublör 6.7 44,154

Kış Ayazında Savaş
2008 34 Dram Dublör 7.0 10,497
2008 Tarihi Dublör 7.9 329

Savaş ve Barış
2007 Dram Dublör    
2007 33 Aksiyon Dublör    
2007 33 Dram Dublör 6.6 445

İskoçyalı 5
2007 33 Aksiyon Dublör 3.1 7,893
2006 32 Tarihi Dublör    
2005 Biyografi Dublör    

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 31 Aksiyon Dublör 4.9 5,052
2005 Suç Dublör 6.5 3,905
2005 31 Dram Dublör    
2004 30 Macera Dublör    
2004 Belgesel Dublör 6.5 23

İntikam Melekleri
2002 28 Aksiyon Dublör 4.1 281
2001 27 Aksiyon Dublör 7.4 4,902
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017