Giriş Kayıt
Delphine Perrier

Delphine Perrier


Yapımcı

Delphine Perrier, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı 4.6 479
2017 Dram Yapımcı 6.4 102
2017 Korku Yapımcı    

Vurgun
2016 Suç Yapımcı 5.4 14,229

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Yapımcı 5.4 14,712
2014 Dram Yapımcı 5.8 2,955
2014 Aile 4.9 157
2012 Korku Yapımcı 2.5 279
2011 Komedi    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018