Giriş Kayıt
Delphine Perrier

Delphine Perrier


Yapımcı

Delphine Perrier, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vurgun
2016 Suç Yapımcı 5.4 11,909

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Yapımcı 5.3 13,039
2014 Dram Yapımcı 5.8 2,608
2014 Aile 4.9 157
2012 Korku Yapımcı 2.5 279
2011 Komedi    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017