Giriş Kayıt
Cecilia Testa

Cecilia Testa


Yönetmen Asistanı

Cecilia Testa, yönetmen asistanı. Somers Town (2008), Shifty (2008), The Mighty Boosh (2003), Bunny and the Bull (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yönetmen Asistanı    
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 4,023

Hain
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 51,683
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 5,305
2008 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.5 2,442
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 8.4 17,796
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018