Giriş Kayıt
John R.C. Davis

John R.C. Davis


Görsel Efekt, Yapımcı

John R.C. Davis, görsel efekt, yapımcı. Amerikan Menekşesi (2008), Star-Crossed (2014), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Başkanların Uşağı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 8,547

Rövanş
2015 Gerilim Çeşitli 5.0 6,278
2014 Romantik Çeşitli 7.4 14,592
2014 Suç Çeşitli 6.8 9,025

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Çeşitli 7.2 92,923
2013 Dram Çeşitli 6.8 638

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Çeşitli 8.0 350,952

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 186,981
2013 Macera Çeşitli 4.8 911
2013 Dram Çeşitli 4.9 10,333

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 40,804

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 429,911

Ev Adamı
2011 Komedi Çeşitli 6.5 56,382

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Çeşitli 6.3 24,095

Mekanik
2011 Aksiyon 0 6.6 128,156
2010 Biyografi Çeşitli 5.5 259
2009 Dram Çeşitli    
2009 Dram Çeşitli    

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Çeşitli 7.1 2,089
2007 Reality-TV Yapımcı    

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 92,162
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,004
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017