Giriş Kayıt
John R.C. Davis

John R.C. Davis


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

John R.C. Davis, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi. Amerikan Menekşesi (2008), Star-Crossed (2014), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Başkanların Uşağı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 8,921

Rövanş
2015 Gerilim Çeşitli 5.0 6,278
2014 Suç Çeşitli 6.8 9,218
2014 Romantik Çeşitli 7.4 14,649

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Çeşitli 7.2 93,348
2013 Dram Çeşitli 6.8 638

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Çeşitli 8.0 352,862

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 188,044
2013 Macera Çeşitli 4.8 911
2013 Dram Çeşitli 4.9 10,341

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 40,976

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 432,127

Ev Adamı
2011 Komedi Çeşitli 6.5 56,382

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Çeşitli 6.3 24,095

Mekanik
2011 Aksiyon 0 6.6 128,882
2010 Biyografi Çeşitli 5.5 259
2009 Dram Çeşitli    
2009 Dram Çeşitli    

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Çeşitli 7.1 2,089
2007 Reality-TV Yapımcı    

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 92,733
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,065
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017