Giriş Kayıt
John R.C. Davis

John R.C. Davis


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

John R.C. Davis, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi. Amerikan Menekşesi (2008), Star-Crossed (2014), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Başkanların Uşağı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 8,115

Rövanş
2015 Gerilim Çeşitli 5.0 6,278
2014 Romantik Çeşitli 7.4 14,501
2014 Suç Çeşitli 6.8 8,859

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Çeşitli 7.2 92,420
2013 Dram Çeşitli 6.8 638

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Çeşitli 8.0 348,532

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 185,943
2013 Macera Çeşitli 4.8 911
2013 Dram Çeşitli 4.9 10,302

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 40,632

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 427,551

Ev Adamı
2011 Komedi Çeşitli 6.5 56,382

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Çeşitli 6.3 23,942

Mekanik
2011 Aksiyon 0 6.6 127,417
2010 Biyografi Çeşitli 5.5 259
2009 Dram Çeşitli    
2009 Dram Çeşitli    

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Çeşitli 7.1 2,089
2007 Reality-TV Yapımcı    

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 91,583
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 11,936
Dizi Altyazıları
The Flash (6,782) Into the Badlands (3,344) Black Sails (2,332) Legion (1,911) Vikings (1,710) Iron Fist (1,563) 24: Legacy (1,561) Legends of Tomorrow (1,541) Arrow (1,440) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017