Giriş Kayıt
John R.C. Davis

John R.C. Davis


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

John R.C. Davis, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi. Amerikan Menekşesi (2008), Star-Crossed (2014), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Başkanların Uşağı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 10,651

Rövanş
2015 Gerilim Çeşitli 5.1 9,496
2014 Suç Çeşitli 6.8 10,532
2014 Romantik Çeşitli 7.4 15,228

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Çeşitli 7.2 96,596
2013 Dram Çeşitli 6.8 638

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Çeşitli 8.0 373,700

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 196,623
2013 Macera Çeşitli 4.8 911
2013 Dram Çeşitli 5.0 10,586

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 42,567

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 450,762

Ev Adamı
2011 Komedi Çeşitli 6.5 57,458

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Çeşitli 6.3 25,263

Mekanik
2011 Aksiyon 0 6.6 134,080
2010 Biyografi Çeşitli 5.5 259
2009 Dram Çeşitli    
2009 Dram Çeşitli    

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Çeşitli 7.1 2,089
2007 Reality-TV Yapımcı    

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 97,706
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,400
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,186) Vikings (2,239) Black Mirror (2,027) Counterpart (1,946) Bron/Broen (1,702) Legends of Tomorrow (1,243) Supernatural (1,046) The Alienist (913) Altered Carbon (912) Blindspot (828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018