Giriş Kayıt
John R.C. Davis

John R.C. Davis


Görsel Efekt, Yapımcı

John R.C. Davis, görsel efekt, yapımcı. Amerikan Menekşesi (2008), Star-Crossed (2014), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Başkanların Uşağı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 9,825

Rövanş
2015 Gerilim Çeşitli 5.0 9,063
2014 Suç Çeşitli 6.8 9,740
2014 Romantik Çeşitli 7.4 14,906

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Çeşitli 7.2 94,701
2013 Dram Çeşitli 6.8 638

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Çeşitli 8.0 361,148

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 191,986
2013 Macera Çeşitli 4.8 911
2013 Dram Çeşitli 5.0 10,447

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 41,625

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 440,969

Ev Adamı
2011 Komedi Çeşitli 6.5 57,458

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Çeşitli 6.3 24,472

Mekanik
2011 Aksiyon 0 6.6 131,314
2010 Biyografi Çeşitli 5.5 259
2009 Dram Çeşitli    
2009 Dram Çeşitli    

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Çeşitli 7.1 2,089
2007 Reality-TV Yapımcı    

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 94,663
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,207
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017