Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John R.C. Davis

John R.C. Davis


Yapımcı, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

John R.C. Davis, yapımcı, görsel efekt, yapım yöneticisi. Amerikan Menekşesi (2008), Star-Crossed (2014), (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2013) Başkanların Uşağı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 7,351

Rövanş
2015 Gerilim Çeşitli 5.0 6,278
2014 Romantik Çeşitli 7.4 14,272
2014 Suç Çeşitli 6.8 8,453

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Çeşitli 7.2 91,076
2013 Dram Çeşitli 6.8 638

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Çeşitli 8.0 341,197

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 183,214
2013 Macera Çeşitli 4.8 911
2013 Dram Çeşitli 4.9 10,237

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 40,171

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 421,399

Ev Adamı
2011 Komedi Çeşitli 6.5 56,382

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Çeşitli 6.3 23,658

Mekanik
2011 Aksiyon 0 6.6 125,489
2010 Biyografi Çeşitli 5.5 259
2009 Dram Çeşitli    
2009 Dram Çeşitli    

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Çeşitli 7.1 2,089
2007 Reality-TV Yapımcı    

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 90,122
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 11,833
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017