Giriş Kayıt
Kean Cipriano

Kean Cipriano


Oyuncu

Kean Cipriano, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 4.5 20
2013 Komedi Oyuncu 6.6 174
2011 Komedi Oyuncu 4.9 139
2011 Komedi Oyuncu 7.2 271
2011 Komedi Oyuncu 5.1 60
Film Altyazıları
Gold (2,490) Get Out (1,646) Personal Shopper (1,526) Logan (1,408) Silence (1,265) The Age of Shadows (961) Split (913) La La Land (876) Rings (839) The Fate of the Furious (772)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,877) The Flash (4,260) Into the Badlands (3,141) Gotham (2,174) The Blacklist (1,747) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,400) Game of Thrones (1,377) Vikings (1,374) Billions (1,185)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017