Giriş Kayıt
Kean Cipriano

Kean Cipriano


Oyuncu

Kean Cipriano, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 4.5 20
2013 Komedi Oyuncu 6.6 174
2011 Komedi Oyuncu 4.9 139
2011 Komedi Oyuncu 7.2 271
2011 Komedi Oyuncu 5.1 60
Film Altyazıları
Doctor Strange (19,459) Allied (15,859) Moana (7,061) Lion (6,665) Arrival (4,433) Nocturnal Animals (4,103) Hacksaw Ridge (3,848) Underworld: Blood Wars (3,072) Shut In (2,646) The Edge of Seventeen (1,889)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,667) The Expanse (7,378) Taboo (6,913) Legion (6,009) Arrow (5,780) The Big Bang Theory (5,537) Vikings (4,389) The Blacklist (3,137) Sherlock (2,733) Suits (2,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017