Giriş Kayıt
Kean Cipriano

Kean Cipriano


Oyuncu

Kean Cipriano, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 3.5 10
2017 Dram Oyuncu 7.8 15
2017 Komedi Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 4.4 121
2013 Aksiyon Oyuncu 4.5 20
2013 Komedi Oyuncu 6.6 174
2011 Komedi Oyuncu 4.9 139
2011 Komedi Oyuncu 7.2 271
2011 Komedi Oyuncu 5.1 60
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018