Giriş Kayıt
Steve Wiebe

Steve Wiebe


Oyuncu

Steve Wiebe, oyuncu. Patrondan Kurtulma Sanatı (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 112,015
2013 Belgesel Oyuncu    

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Oyuncu 6.9 385,397

Zoraki Tatil
2008 Komedi Oyuncu 5.6 54,828
2007 Belgesel Oyuncu 8.2 30,753
Dizi Altyazıları
Westworld (6,401) The Expanse (3,244) The 100 (2,884) La casa de papel (2,227) Colony (1,932) The Crossing (1,658) Luke Cage (1,562) Genius (1,415) 12 Monkeys (1,243) Vikings (1,205)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018