Giriş Kayıt
Steve Wiebe

Steve Wiebe


Oyuncu

Steve Wiebe, oyuncu. Patrondan Kurtulma Sanatı (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 99,039
2013 Belgesel Oyuncu    

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Oyuncu 6.9 366,068

Zoraki Tatil
2008 Komedi Oyuncu 5.6 50,967
2007 Belgesel Oyuncu 8.2 30,753
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,066) The 100 (3,706) Legion (3,175) Into the Badlands (2,857) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,268) Arrow (2,031) Vikings (1,850) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017