Giriş Kayıt
Ashleigh Falls

Ashleigh Falls


Oyuncu, Editör

Ashleigh Falls, oyuncu, editör. (2009) Zaman Yolcusunun Karısı (2009), (2008) Harold and Kumar 2 (2008), (2008) Ziyaretçiler (2008), (2008) Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Kabus
2014 Korku Editorial Department 6.2 57,204
2014 Dram Oyuncu 2.3 7

Oda Arkadaşım
2011 Dram Oyuncu 4.9 30,911

Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 49,793

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram Editorial Department
Oyuncu
Çeşitli
7.1 122,782

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Çeşitli 5.6 19,453

Yolcular
2008 Dram Editorial Department
Çeşitli
5.9 29,785

Karabasan 3
2008 Korku Çeşitli    

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 Komedi Çeşitli 6.7 78,923

Ziyaretçiler
2008 Korku Çeşitli 6.2 98,592

Harold and Kumar 2
2008 Macera Çeşitli 6.6 119,057

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Editorial Department 6.2 37,475

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 121,353
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017