Giriş Kayıt
Ashleigh Falls

Ashleigh Falls


Oyuncu, Editör

Ashleigh Falls, oyuncu, editör. (2009) Zaman Yolcusunun Karısı (2009), (2008) Harold and Kumar 2 (2008), (2008) Ziyaretçiler (2008), (2008) Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Kabus
2014 Korku Editorial Department 6.2 58,672
2014 Dram Oyuncu 2.3 7

Oda Arkadaşım
2011 Dram Oyuncu 4.9 31,324

Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 50,404

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram Editorial Department
Oyuncu
Çeşitli
7.1 124,722

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Çeşitli 5.6 19,726

Yolcular
2008 Dram Editorial Department
Çeşitli
5.9 30,203

Karabasan 3
2008 Korku Çeşitli    

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 Komedi Çeşitli 6.7 79,795

Ziyaretçiler
2008 Korku Çeşitli 6.2 100,749

Harold and Kumar 2
2008 Macera Çeşitli 6.6 120,187

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Editorial Department 6.2 38,046

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 122,921
Dizi Altyazıları
Vikings (11,054) Shameless (6,818) Black Mirror (5,485) The Flash (4,025) Star Trek: Discovery (2,277) The Big Bang Theory (1,376) Bron/Broen (1,116) Supergirl (1,065) Black Lightning (1,039) Stranger Things (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018