Giriş Kayıt
Emma Lewis

Emma Lewis


Editör, Yapımcı

Emma Lewis, editör, yapımcı. (2005) Babam Ve Ben (2005), (2007) Capturing Mary (2007), (2007) Joe's Palace (2007), (2005) Friends & Crocodiles (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı 6.5 4,284
2007 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.1 1,258
2007 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.0 860
2007 Dram Yapımcı 7.5 120

Babam Ve Ben
2005 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.2 1,477
2005 Dram Editorial Department
Çeşitli
6.7 831
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,455) Dunkirk (4,106) Stronger (3,237) It (2,302) American Made (1,600) Mother! (1,586) Loving Vincent (1,535) Kingsman: The Golden Circle (1,457) Flatliners (712) The Foreigner (698)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,935) Shameless (6,349) Mr. Robot (5,640) Game of Thrones (3,478) Peaky Blinders (2,345) Manhunt: Unabomber (2,299) Lucifer (1,841) Designated Survivor (1,713) Supernatural (1,456) The Big Bang Theory (1,282)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017