Giriş Kayıt
Emma Lewis

Emma Lewis


Editör, Yapımcı

Emma Lewis, editör, yapımcı. Babam Ve Ben (2005), Joe's Palace (2007), Friends & Crocodiles (2005), Capturing Mary (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı 6.5 4,284
2007 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.1 1,258
2007 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.0 860
2007 Dram Yapımcı 7.5 120

Babam Ve Ben
2005 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.2 1,477
2005 Dram Editorial Department
Çeşitli
6.7 831
Film Altyazıları
Ready Player One (5,052) A Quiet Place (4,125) True Crimes (2,613) Black Panther (2,306) Red Sparrow (1,840) Game Night (1,277) The Mustanger and the Lady (1,256) Death Wish (1,124) Deadpool (1,011) Cargo (962)
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018