Giriş Kayıt
Cherlyn Schaefer

Cherlyn Schaefer (33)


Kostümcü, Oyuncu

Cherlyn Louise Gurosko, 25 Nisan 1983 Batesville, Arkansas, ABD doğumlu kostümcü, oyuncu. Çılgın Kalp (2009), Adventures of a Teenage Dragonslayer (2010), (2008) Breaking Bad (2008), (2011) Korku Gecesi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cherlyn Louise Gurosko
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1983
Doğum Yeri: Batesville, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Cherl Schaefer
Takma İsmi: Sissy
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Çeşitli    

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 33 Aksiyon Çeşitli 5.3 112,723

Labirent: Alev Deneyleri
2015 32 Aksiyon Çeşitli 6.4 152,066
2014 Aksiyon Çeşitli 7.4 6,032

Korku Gecesi
2011 28 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 86,966

Limonata Ağzı
2011 28 Aile Kostüm Bölümü 7.0 7,703

Kapımdaki Casus
2010 27 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 31,215
2010 27 Macera Kostüm Bölümü 3.1 525

Çılgın Kalp
2009 26 Dram Kostüm Bölümü 7.3 69,965

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 26 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 292,545
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 206
2008 Suç Kostüm Bölümü 9.5 941,266

Adaletin Peşinde
2007 24 Aksiyon Oyuncu    

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 21,862
2003 20 Romantik Oyuncu 6.2 3,603
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017