Giriş Kayıt
Cherlyn Schaefer

Cherlyn Schaefer (35)


Kostümcü, Oyuncu

Cherlyn Louise Gurosko, 25 Nisan 1983 Batesville, Arkansas, ABD doğumlu kostümcü, oyuncu. Çılgın Kalp (2009), Adventures of a Teenage Dragonslayer (2010), (2008) Breaking Bad (2008), (2011) Korku Gecesi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cherlyn Louise Gurosko
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1983
Doğum Yeri: Batesville, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Cherl Schaefer
Takma İsmi: Sissy
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.5 8,018
2017 Dram Çeşitli    

Bu Dünyanın Dışında
2017 34 Macera Çeşitli 6.4 34,909
2017 34 Macera Çeşitli 6.2 18
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 6,291

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 33 Aksiyon Çeşitli 5.2 146,116

Labirent: Alev Deneyleri
2015 32 Aksiyon Çeşitli 6.3 185,602
2014 Dram Çeşitli 7.3 8,813

Korku Gecesi
2011 28 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 91,666

Limonata Ağzı
2011 28 Aile Kostüm Bölümü 7.0 7,703

Kapımdaki Casus
2010 27 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 34,815
2010 27 Macera Kostüm Bölümü 3.1 525

Çılgın Kalp
2009 26 Dram Kostüm Bölümü 7.3 76,111

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 26 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 309,646
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 206
2008 Suç Kostüm Bölümü 9.5 1,093,166

Adaletin Peşinde
2007 24 Aksiyon Oyuncu    

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 25,590
2003 20 Romantik Oyuncu 6.2 3,603
Dizi Altyazıları
Westworld (5,862) The Expanse (3,089) The 100 (2,780) La casa de papel (2,052) Colony (1,821) The Crossing (1,586) Luke Cage (1,448) Genius (1,277) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018