Giriş Kayıt
Cherlyn Schaefer

Cherlyn Schaefer (34)


Kostümcü, Oyuncu

Cherlyn Louise Gurosko, 25 Nisan 1983 Batesville, Arkansas, ABD doğumlu kostümcü, oyuncu. Çılgın Kalp (2009), Adventures of a Teenage Dragonslayer (2010), (2008) Breaking Bad (2008), (2011) Korku Gecesi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cherlyn Louise Gurosko
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1983
Doğum Yeri: Batesville, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Cherl Schaefer
Takma İsmi: Sissy
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli    

Bu Dünyanın Dışında
2017 34 Macera Çeşitli 6.4 25,440

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 33 Aksiyon Çeşitli 5.3 136,446

Labirent: Alev Deneyleri
2015 32 Aksiyon Çeşitli 6.3 165,518
2014 Dram Çeşitli 7.4 7,787

Korku Gecesi
2011 28 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 89,289

Limonata Ağzı
2011 28 Aile Kostüm Bölümü 7.0 7,703

Kapımdaki Casus
2010 27 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 32,985
2010 27 Macera Kostüm Bölümü 3.1 525

Çılgın Kalp
2009 26 Dram Kostüm Bölümü 7.3 73,007

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 26 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 301,311
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 206
2008 Suç Kostüm Bölümü 9.5 1,019,499

Adaletin Peşinde
2007 24 Aksiyon Oyuncu    

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 21,862
2003 20 Romantik Oyuncu 6.2 3,603
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017