Giriş Kayıt
Imogen Banks

Imogen Banks


Yapımcı, Senarist

Imogen Banks, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.0 43
2015 Savaş Yapımcı 8.0 891
2015 Dram Yapımcı 7.1 326
2014 Dram Yapımcı 7.1 132
2012 Dram Yapımcı
Senarist
8.3 1,245
2011 Biyografi Senarist    
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
8.3 2,381
2009 Dram Yapımcı
Senarist
8.1 197
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (13,790) Blade Runner 2049 (3,615) Jigsaw (2,739) Last Flag Flying (2,486) The Man from Earth: Holocene (2,471) Geostorm (2,468) The Open House (1,378) Dunkirk (1,230) The Foreigner (1,081) It (1,048)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,688) Black Mirror (5,890) Supernatural (4,817) The Big Bang Theory (4,223) Shameless (2,820) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,727) The Blacklist (2,388) The Flash (1,990) The X Files (1,972) Knightfall (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018