Giriş Kayıt
Daniel Leavitt

Daniel Leavitt


Dublör, Oyuncu

Daniel Leavitt, dublör, oyuncu. Işın Kampı (2014), Ölü Kız (2006), Gece Hayvanları (2016), (2012) Ayı Teddy (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör    
2016 Korku Dublör 4.9 972

Gece Hayvanları
2016 Dram Dublör 7.5 107,100
2016 Komedi Dublör 5.5 162
2016 Aksiyon Dublör 6.7 143,834
2015 Dram Oyuncu 4.5 1,146

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Dublör 6.7 338,522

Işın Kampı
2014 Dram Dublör
Oyuncu
7.0 31,651
2013 Korku Dublör    

Büyükler 2
2013 Komedi Dublör 5.4 113,167

Ayı Teddy
2012 Komedi Dublör 7.0 490,730

Kara Bomba
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 37,411

Ölü Kız
2006 Dram Dublör
Oyuncu
6.7 12,627
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017