Giriş Kayıt
Daniel Leavitt

Daniel Leavitt


Dublör, Oyuncu

Daniel Leavitt, dublör, oyuncu. Işın Kampı (2014), Ölü Kız (2006), Gece Hayvanları (2016), (2012) Ayı Teddy (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.8 138,328
2016 Korku Dublör 5.0 2,073

Gece Hayvanları
2016 Dram Dublör 7.5 154,509
2016 Komedi Dublör 5.5 162
2016 Aksiyon Dublör 6.7 164,503
2015 Dram Oyuncu 4.5 1,146

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Dublör 6.7 353,016

Işın Kampı
2014 Dram Dublör
Oyuncu
7.0 33,522
2013 Korku Dublör    

Büyükler 2
2013 Komedi Dublör 5.4 117,635

Ayı Teddy
2012 Komedi Dublör 7.0 504,213

Kara Bomba
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 38,606

Ölü Kız
2006 Dram Dublör
Oyuncu
6.7 12,936
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017