Giriş Kayıt
Daniel Leavitt

Daniel Leavitt


Dublör, Oyuncu

Daniel Leavitt, dublör, oyuncu. Işın Kampı (2014), Ölü Kız (2006), Gece Hayvanları (2016), (2012) Ayı Teddy (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör    
2016 Korku Dublör 5.0 610

Gece Hayvanları
2016 Dram Dublör 7.6 85,796
2016 Komedi Dublör 5.9 148
2016 Aksiyon Dublör 6.7 139,414
2015 Dram Oyuncu 4.5 1,146

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Dublör 6.7 336,039

Işın Kampı
2014 Dram Dublör
Oyuncu
7.0 31,397
2013 Korku Dublör    

Büyükler 2
2013 Komedi Dublör 5.4 112,556

Ayı Teddy
2012 Komedi Dublör 7.0 488,126

Kara Bomba
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 37,205

Ölü Kız
2006 Dram Dublör
Oyuncu
6.7 12,627
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017