Giriş Kayıt
Daniel Leavitt

Daniel Leavitt


Dublör, Oyuncu

Daniel Leavitt, dublör, oyuncu. Işın Kampı (2014), Ölü Kız (2006), Gece Hayvanları (2016), (2012) Ayı Teddy (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 7.1 76,928
2016 Korku Dublör 4.9 1,239

Gece Hayvanları
2016 Dram Dublör 7.5 125,982
2016 Komedi Dublör 5.5 162
2016 Aksiyon Dublör 6.7 150,789
2015 Dram Oyuncu 4.5 1,146

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Dublör 6.7 342,158

Işın Kampı
2014 Dram Dublör
Oyuncu
7.0 32,160
2013 Korku Dublör    

Büyükler 2
2013 Komedi Dublör 5.4 114,477

Ayı Teddy
2012 Komedi Dublör 7.0 494,621

Kara Bomba
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 37,730

Ölü Kız
2006 Dram Dublör
Oyuncu
6.7 12,627
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017