Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Daniel Leavitt

Daniel Leavitt


Dublör, Oyuncu

Daniel Leavitt, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Dublör 6.5 121
2016 Aksiyon Dublör 6.7 129,651
2016 Korku Dublör 5.1 130
2015 Dram Oyuncu 4.5 1,146

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Dublör 6.7 332,689

Işın Kampı
2014 Dram Dublör
Oyuncu
7.0 30,767
2013 Korku Dublör    

Büyükler 2
2013 Komedi Dublör 5.4 111,693

Ayı Teddy
2012 Komedi Dublör 7.0 484,268

Kara Bomba
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 36,952

Ölü Kız
2006 Dram Dublör
Oyuncu
6.7 12,427
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017