Giriş Kayıt
Melanie Light

Melanie Light


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Melanie Light, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu. Merlin Ejderhalara Karşı (2008), Anuvahood (2011), Şeytan Kardeşim (2012), Offender (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 7.3 1,339

Otopsi
2016 Korku Sanat Bölümü 6.8 39,440
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 2,360
2015 Korku Yapım Tasarımcısı    
2015 Dram Sanat Bölümü 6.1 64
2015 Suç Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
Yönetmen Asistanı
6.6 2,122
2014 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 4.6 1,396
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 11,571

Aynasız
2014 Suç Sanat Yönetmeni 6.2 1,978
2014 Gerilim Sanat Bölümü 5.5 6
2014 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı
Yönetmen
Yapımcı
6.8 89
2013 Dram Sanat Bölümü 6.2 256
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.1 871
2013 Suç Sanat Bölümü 4.4 1,181
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 722
2012 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 7.4 305
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.9 15,901
2012 Gerilim Sanat Bölümü 6.1 2,543
2012 Komedi Sanat Bölümü 4.8 246
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 148
2012 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
   

Şeytan Kardeşim
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 2,572
2011 Suç Yapım Tasarımcısı 4.9 1,418
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
5.2 3,845
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.4 3,596
2011 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı 2.9 95

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 68,118
2010 Korku Sanat Bölümü 3.7 800

Psikoz
2010 Suç Yapım Tasarımcısı 3.8 1,669
2009 Komedi Oyuncu 6.1 18,958

Kan Nehri
2009 Korku Sanat Yönetmeni 5.3 1,203
2008 Suç Sanat Bölümü 7.9 8,723

Merlin Ejderhalara Karşı
2008 Fantastik Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
3.8 1,137
2008 Korku Sanat Yönetmeni    

Şeytan'ın Tahtı
2007 Korku Set Dekoratörü 4.9 2,516
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017