Giriş Kayıt
Kevin McCullough

Kevin McCullough (46)


Sesler

Kevin McCullough, 05 Şubat 1972 Los Angeles, California, ABD doğumlu sesler. Haber Stüdyosu (2012), The Secret Life of the American Teenager (2008), Hostages (2013), The Mob Doctor (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Şubat 1972
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sesler 7.2 8,977
2015 Komedi Sesler 6.7 1,454

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Sesler 8.2 92,564
2014 Dram Sesler 8.3 22,660

Silikon Vadisi
2014 Komedi Sesler 8.6 94,147
2014 Dram Sesler 7.8 155,515
2014 Romantik Sesler 7.4 15,494
2014 Komedi Sesler 6.8 8,034
2014 Suç Sesler 8.2 25,892
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.0 1,732
2014 Dram Sesler 8.3 47,301
2014 Dram Sesler 8.4 8,682
2013 Dram Sesler 6.8 8,800
2012 Suç Sesler 6.5 3,750
2012 40 Belgesel Sesler 7.1 36

Haber Stüdyosu
2012 Dram Sesler 8.6 91,771
2012 Dram Sesler 7.8 61,383
2012 Komedi Sesler 7.3 59,003

Katil Joe
2011 39 Suç Sesler 6.7 65,579
2011 Suç Sesler 7.1 13,243
2011 Dram Sesler 7.8 97,551
2010 Komedi Sesler 7.9 1,655
2010 38 Komedi Sesler    
2010 Aksiyon Sesler 7.4 57,872
2009 37 Aile Sesler 5.1 770
2009 Komedi Sesler 7.4 16,377
2009 37 Gerilim Sesler 4.8 893

Mükemmel Bir Kaçış
2009 37 Macera Sesler 6.5 61,716
2009 Aksiyon Sesler 7.6 3,436
2008 Komedi Sesler 5.6 796
2008 36 Komedi Sesler 5.6 3,013
2008 Komedi Sesler 5.1 18,304
2007 Dram Sesler 7.5 3,071
2007 Dram Sesler 8.6 168,660
2007 Dram Sesler 7.0 6,370
2007 Suç Sesler    
2007 Dram Sesler 7.6 4,013
2007 Komedi Sesler 3.4 487
2006 Komedi Sesler 7.6 1,720
2006 Komedi Sesler 7.3 4,557
2005 Dram Sesler 6.8 2,961
2005 Komedi Sesler 8.1 4,979
2005 Dram Sesler 6.5 341
2005 Dram Sesler 7.6 194,784
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2005 Suç Sesler 7.0 23,167
2004 Dram Sesler 8.4 23,376
2004 Dram Sesler 8.0 3,044
2004 Aksiyon Sesler 7.0 39,878
2004 Komedi Sesler 8.5 147,642
2004 Komedi Sesler 6.7 735
2003 Macera Sesler 7.5 13,619
2003 Suç Sesler 7.6 21,333

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Sesler 7.9 100,459
2002 Suç Sesler 6.9 16,109
2002 Macera Sesler 9.0 215,092

Rose Red Konağı
2002 Korku Sesler 6.7 16,668
2000 Aksiyon Sesler 7.4 27,801

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 230,710

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 56,838

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Sesler 8.2 113,334
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018