Giriş Kayıt
Kevin McCullough

Kevin McCullough (45)


Sesler

Kevin McCullough, 05 Şubat 1972 Los Angeles, California, ABD doğumlu sesler. Haber Stüdyosu (2012), The Secret Life of the American Teenager (2008), Hostages (2013), The Mob Doctor (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Şubat 1972
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sesler 7.2 8,246
2015 Komedi Sesler 6.7 1,454

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Sesler 8.2 81,208
2014 Dram Sesler 8.3 19,948

Silikon Vadisi
2014 Komedi Sesler 8.6 83,236
2014 Dram Sesler 7.8 137,472
2014 Romantik Sesler 7.4 14,973
2014 Komedi Sesler 6.8 7,720
2014 Suç Sesler 8.2 22,777
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.0 1,732
2014 Dram Sesler 8.3 45,501
2014 Dram Sesler 8.5 7,974
2013 Dram Sesler 6.8 8,800
2012 Suç Sesler 6.5 3,750
2012 40 Belgesel Sesler 7.1 36

Haber Stüdyosu
2012 Dram Sesler 8.6 88,000
2012 Dram Sesler 7.8 57,842
2012 Komedi Sesler 7.3 56,732

Katil Joe
2011 39 Suç Sesler 6.7 63,443
2011 Suç Sesler 7.1 12,816
2011 Dram Sesler 7.8 93,683
2010 Komedi Sesler 7.9 1,655
2010 38 Komedi Sesler    
2010 Aksiyon Sesler 7.4 53,968
2009 37 Aile Sesler 5.1 770
2009 Komedi Sesler 7.4 15,739
2009 37 Gerilim Sesler 4.8 893

Mükemmel Bir Kaçış
2009 37 Macera Sesler 6.5 59,739
2009 Aksiyon Sesler 7.6 3,436
2008 Komedi Sesler 5.6 796
2008 36 Komedi Sesler 5.6 3,013
2008 Dram Sesler 7.1 6,162
2008 Komedi Sesler 5.0 17,952
2007 Dram Sesler 7.5 2,953
2007 Dram Sesler 8.6 159,214
2007 Suç Sesler    
2007 Dram Sesler 7.6 4,013
2007 Komedi Sesler 3.4 487
2006 Komedi Sesler 7.6 1,720
2006 Komedi Sesler 7.3 4,557
2005 Dram Sesler 6.8 2,961
2005 Komedi Sesler 8.1 4,979
2005 Dram Sesler 6.5 341
2005 Dram Sesler 7.7 181,664
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2005 Suç Sesler 7.0 22,452
2004 Dram Sesler 8.4 22,967
2004 Dram Sesler 8.0 3,044
2004 Aksiyon Sesler 7.0 38,733
2004 Komedi Sesler 8.5 143,864
2004 Komedi Sesler 6.7 735
2003 Macera Sesler 7.5 13,175
2003 Suç Sesler 7.6 20,561

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Sesler 7.9 95,239
2002 Suç Sesler 6.9 15,559
2002 Macera Sesler 9.1 206,415

Rose Red Konağı
2002 Korku Sesler 6.7 16,668
2000 Aksiyon Sesler 7.4 26,999

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 216,545

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 55,091

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 109,558
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017