Giriş Kayıt
Kevin McCullough

Kevin McCullough (45)


Sesler

Kevin McCullough, 05 Şubat 1972 Los Angeles, California, ABD doğumlu sesler. Haber Stüdyosu (2012), Halt and Catch Fire (2014), The Secret Life of the American Teenager (2008), Hostages (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Şubat 1972
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sesler 7.2 8,022
2015 Komedi Sesler 6.7 1,454

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Sesler 8.2 79,045

Silikon Vadisi
2014 Komedi Sesler 8.6 80,912
2014 Dram Sesler 7.8 133,871
2014 Romantik Sesler 7.4 14,849
2014 Dram Sesler 8.3 18,894
2014 Komedi Sesler 6.8 7,645
2014 Suç Sesler 8.1 20,997
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.0 1,732
2014 Dram Sesler 8.3 45,084
2014 Dram Sesler 8.5 7,712
2013 Dram Sesler 6.8 8,798
2012 Suç Sesler 6.5 3,750
2012 40 Belgesel Sesler 7.1 36

Haber Stüdyosu
2012 Dram Sesler 8.6 87,163
2012 Dram Sesler 7.8 57,261
2012 Komedi Sesler 7.3 56,178

Katil Joe
2011 39 Suç Sesler 6.7 62,992
2011 Suç Sesler 7.1 12,720
2011 Dram Sesler 7.8 92,796
2010 Komedi Sesler 7.9 1,655
2010 38 Komedi Sesler    
2010 Aksiyon Sesler 7.4 53,335
2009 37 Aile Sesler 5.1 770
2009 Komedi Sesler 7.4 15,619
2009 37 Gerilim Sesler 4.8 893

Mükemmel Bir Kaçış
2009 37 Macera Sesler 6.5 59,345
2009 Aksiyon Sesler 7.6 3,436
2008 Komedi Sesler 5.6 796
2008 36 Komedi Sesler 5.6 3,013
2008 Dram Sesler 7.1 6,162
2008 Komedi Sesler 5.0 17,858
2007 Dram Sesler 7.5 2,930
2007 Dram Sesler 8.6 157,194
2007 Suç Sesler    
2007 Dram Sesler 7.6 4,013
2007 Komedi Sesler 3.4 487
2006 Komedi Sesler 7.6 1,720
2006 Komedi Sesler 7.3 4,557
2005 Dram Sesler 6.8 2,961
2005 Komedi Sesler 8.1 4,979
2005 Dram Sesler 6.5 341

Grey's Anatomy
2005 Dram Sesler 7.7 179,300
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2005 Suç Sesler 6.9 22,284
2004 Dram Sesler 8.4 22,895
2004 Dram Sesler 8.0 3,044
2004 Aksiyon Sesler 7.0 38,454
2004 Komedi Sesler 8.5 143,036
2004 Komedi Sesler 6.7 735
2003 Macera Sesler 7.5 13,074
2003 Suç Sesler 7.6 20,388

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Sesler 7.9 94,197
2002 Suç Sesler 6.9 15,468
2002 Macera Sesler 9.1 204,204

Rose Red Konağı
2002 Korku Sesler 6.7 16,668
2000 Aksiyon Sesler 7.4 26,792

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 213,441

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 54,678

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 108,729
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017