Giriş Kayıt
Kevin McCullough

Kevin McCullough (45)


Sesler

Kevin McCullough, 05 Şubat 1972 Los Angeles, California, ABD doğumlu sesler. Haber Stüdyosu (2012), The Secret Life of the American Teenager (2008), Hostages (2013), The Mob Doctor (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Şubat 1972
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sesler 7.2 8,380
2015 Komedi Sesler 6.7 1,454

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Sesler 8.2 83,532
2014 Dram Sesler 8.3 20,587

Silikon Vadisi
2014 Komedi Sesler 8.6 84,512
2014 Dram Sesler 7.8 139,909
2014 Romantik Sesler 7.4 15,043
2014 Komedi Sesler 6.8 7,769
2014 Suç Sesler 8.2 23,271
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.0 1,732
2014 Dram Sesler 8.3 45,805
2014 Dram Sesler 8.5 8,098
2013 Dram Sesler 6.8 8,800
2012 Suç Sesler 6.5 3,750
2012 40 Belgesel Sesler 7.1 36

Haber Stüdyosu
2012 Dram Sesler 8.6 88,611
2012 Dram Sesler 7.8 58,381
2012 Komedi Sesler 7.3 57,110

Katil Joe
2011 39 Suç Sesler 6.7 63,730
2011 Suç Sesler 7.1 12,887
2011 Dram Sesler 7.8 94,261
2010 Komedi Sesler 7.9 1,655
2010 38 Komedi Sesler    
2010 Aksiyon Sesler 7.4 54,607
2009 37 Aile Sesler 5.1 770
2009 Komedi Sesler 7.4 15,834
2009 37 Gerilim Sesler 4.8 893

Mükemmel Bir Kaçış
2009 37 Macera Sesler 6.5 59,997
2009 Aksiyon Sesler 7.6 3,436
2008 Komedi Sesler 5.6 796
2008 36 Komedi Sesler 5.6 3,013
2008 Dram Sesler 7.1 6,162
2008 Komedi Sesler 5.1 18,000
2007 Dram Sesler 7.5 2,969
2007 Dram Sesler 8.6 160,710
2007 Suç Sesler    
2007 Dram Sesler 7.6 4,013
2007 Komedi Sesler 3.4 487
2006 Komedi Sesler 7.6 1,720
2006 Komedi Sesler 7.3 4,557
2005 Dram Sesler 6.8 2,961
2005 Komedi Sesler 8.1 4,979
2005 Dram Sesler 6.5 341
2005 Dram Sesler 7.7 183,602
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2005 Suç Sesler 7.0 22,564
2004 Dram Sesler 8.4 23,012
2004 Dram Sesler 8.0 3,044
2004 Aksiyon Sesler 7.0 38,919
2004 Komedi Sesler 8.5 144,482
2004 Komedi Sesler 6.7 735
2003 Macera Sesler 7.5 13,231
2003 Suç Sesler 7.6 20,679

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Sesler 7.9 96,063
2002 Suç Sesler 6.9 15,631
2002 Macera Sesler 9.1 207,710

Rose Red Konağı
2002 Korku Sesler 6.7 16,668
2000 Aksiyon Sesler 7.4 27,110

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 218,777

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 55,350

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 110,070
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017