Giriş Kayıt
Aditya Kanwar

Aditya Kanwar


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Aditya Kanwar, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 10,055
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 10,402
2010 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 7,040
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 8.4 30,339
2010 Dram Sanat Yönetmeni 4.2 1,073

Milyoner
2008 Dram Sanat Bölümü 8.0 670,620
2007 Komedi Sanat Bölümü 4.2 340
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.1 1,754

Seni Görüyorum
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 4.4 935
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017