Giriş Kayıt
Aditya Kanwar

Aditya Kanwar


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Aditya Kanwar, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 10,055
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 10,402
2010 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 7,040
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 8.4 30,339
2010 Dram Sanat Yönetmeni 4.2 1,073

Milyoner
2008 Dram Sanat Bölümü 8.0 709,985
2007 Komedi Sanat Bölümü 4.2 340
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.1 1,754

Seni Görüyorum
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 4.4 935
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,068) Den of Thieves (2,736) Maze Runner: The Death Cure (2,464) Hostiles (1,887) Winchester (1,705) A martfüi rém (1,536) Bleeding Steel (1,510) 12 Strong (1,335) The Commuter (1,240) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,431) La casa de papel (7,090) The Big Bang Theory (3,366) Gotham (2,931) Supernatural (2,866) The Terror (2,608) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,589) Arrow (2,027) The Flash (1,347) Vikings (1,291)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018