Giriş Kayıt
Davina To

Davina To


Yönetmen Asistanı, Senarist

Davina To, yönetmen asistanı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Senarist 4.4 183
2010 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.5 77
2010 Animasyon Senarist 2.8 36

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 126,099

Yasak Krallık
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 91,391

Kaçış Yolu
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 2,865

Ölü ya da Diri
2006 Aksiyon Çeşitli 4.8 39,726
2006 Aksiyon Çeşitli 4.4 72,666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017