Giriş Kayıt
Davina To

Davina To


Yönetmen Asistanı, Senarist

Davina To, yönetmen asistanı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Senarist 4.4 183
2010 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.5 77
2010 Animasyon Senarist 2.8 36

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 123,158

Yasak Krallık
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 90,540

Kaçış Yolu
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 2,865

Ölü ya da Diri
2006 Aksiyon Çeşitli 4.8 39,416
2006 Aksiyon Çeşitli 4.4 71,983
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017