Giriş Kayıt
Davina To

Davina To


Yönetmen Asistanı, Senarist

Davina To, yönetmen asistanı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Senarist 4.4 183
2010 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.5 77
2010 Animasyon Senarist 2.8 36

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 132,681

Yasak Krallık
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 94,122

Kaçış Yolu
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 2,865

Ölü ya da Diri
2006 Aksiyon Çeşitli 4.8 40,594
2006 Aksiyon Çeşitli 4.4 74,685
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018