Giriş Kayıt
Justus McLarty

Justus McLarty


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Kameraman

Justus McLarty, yapımcı, yapım yöneticisi, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 4.7 547
2015 Müzik Yapımcı 8.6 190
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 4,682
2015 Belgesel Kameraman 6.8 261
1975 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.1 34,566
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017