Giriş Kayıt
Penny Wolf

Penny Wolf


Yapımcı

Penny Wolf, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayrılış
2015 Dram 6.8 1,152
2015 Dram Yapımcı 4.4 225

Nadide Çiçekler
2013 Biyografi Yapımcı 7.0 1,940

Karanlık At
2011 Dram Çeşitli 5.9 4,511

Ev Ödevi
2011 Dram Çeşitli 6.6 51,734
2007 Dram Yapımcı 5.0 171
2007 Dram Çeşitli 7.5 1,255
2007 Suç Çeşitli 5.7 9,498
2000 Dram 5.9 1,965
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018