Giriş Kayıt
Penny Wolf

Penny Wolf


Yapımcı

Penny Wolf, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayrılış
2015 Dram 6.8 695
2015 Dram Yapımcı 4.4 225

Nadide Çiçekler
2013 Biyografi Yapımcı 7.0 1,940

Karanlık At
2011 Dram Çeşitli 5.9 4,511

Ev Ödevi
2011 Dram Çeşitli 6.6 50,257
2007 Dram Yapımcı 5.0 171
2007 Dram Çeşitli 7.5 1,255
2007 Suç Çeşitli 5.7 9,185
2000 Dram 5.9 1,965
Dizi Altyazıları
Vikings (6,335) Shameless (3,753) Game of Thrones (3,055) Mr. Robot (2,930) Supernatural (2,735) The Big Bang Theory (2,201) Arrow (2,195) Outlander (1,924) Gotham (1,784) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,765)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017