Giriş Kayıt
Tung Ting

Tung Ting


Oyuncu

Tung Ting, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Magnificent Pole Fighters
1984 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,849
1983 Korku Oyuncu 6.6 353
1983 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,133
1983 Aksiyon Oyuncu 6.6 81
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 44
1983 Aksiyon Oyuncu 5.3 56
1983 Aksiyon Oyuncu 6.8 13
1982 Oyuncu    
1982 Aksiyon Oyuncu 5.5 103
1982 Aksiyon Oyuncu 7.0 41
1981 Aksiyon Oyuncu 6.6 19
1981 Oyuncu 6.3 64
1981 Korku Oyuncu 6.8 121
1981 Aksiyon Oyuncu 5.9 19
1981 Aksiyon Oyuncu 7.2 310
1981 Suç Oyuncu 6.4 170
1981 Aksiyon Oyuncu 6.6 28
1981 Aksiyon Oyuncu    
1980 Aksiyon Oyuncu 6.7 305
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 151
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 242
1980 Korku Oyuncu 6.3 17
1980 Aksiyon Oyuncu 6.5 304
1980 Fantastik Oyuncu 6.5 138
1979 Aksiyon Oyuncu 6.1 14
1979 Aksiyon Oyuncu 6.8 139
1979 Aksiyon Oyuncu 6.8 40

Altın Kollu Çocuk
1979 Aksiyon Oyuncu 7.3 825
1979 Aksiyon Oyuncu 6.2 46
1978 Oyuncu 6.6 29

5 Zehirler
1978 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,229
1978 Aksiyon Oyuncu 6.9 81
1978 Aksiyon Oyuncu 7.1 399
1978 Aksiyon Oyuncu 6.9 75
1978 Aksiyon Oyuncu 6.6 94
1977 Oyuncu 7.0 135
1977 Aksiyon Oyuncu 6.3 240
1977 Aksiyon Oyuncu 7.4 64
1977 Dram Oyuncu 6.8 300

Büyük King Kong
1977 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,112
1977 Komedi Oyuncu 7.1 21
1976 Suç Oyuncu 6.6 90
1976 Komedi Oyuncu 6.1 30
1976 Aksiyon Oyuncu 7.0 354
1976 Aksiyon Oyuncu 7.2 662

Shaolin Ölüm Fedaileri
1974 Aksiyon Oyuncu 6.4 130
1974 Dram Oyuncu 6.4 10
1974 Aksiyon Oyuncu    
1974 Komedi Oyuncu    
1972 Aksiyon Oyuncu 6.6 140

Tatlı Orman
1972 Aksiyon Oyuncu 6.9 168
1972 Oyuncu 7.1 22

Kolsuz Kahraman
1967 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,212) Mr. Robot (6,464) Game of Thrones (3,407) Shameless (2,840) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,641) Peaky Blinders (2,182) The Big Bang Theory (1,915) Manhunt: Unabomber (1,909) Stranger Things (1,313) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017