Giriş Kayıt
Mike Wendt

Mike Wendt (37)


Oyuncu

Michael Ryan Wendt, 23 Temmuz 1979 Lynnfield, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Wicked Bites (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Ryan Wendt
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Lynnfield, Massachusetts, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 37 Dram Oyuncu 7.5 15,497
2016 37 Biyografi Oyuncu 6.8 7,025

Ayı Teddy 2
2015 36 Komedi Oyuncu 6.3 131,293

Yargıç
2014 35 Suç Oyuncu 7.4 144,466

Kaset İşi
2014 35 Komedi Oyuncu 5.1 88,345

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 95,352

Ayı Teddy
2012 33 Komedi Oyuncu 7.0 488,020

İntikam Peşinde
2010 31 Suç Oyuncu 6.6 77,614

Suretler
2009 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 154,367

Hayalet Sevgililerim
2009 30 Komedi Oyuncu 5.7 69,831

Pembe Panter 2
2009 30 Macera Oyuncu 5.5 34,274
2009 30 Komedi Oyuncu 5.2 119

Sakar Polis
2009 30 Aksiyon Oyuncu 5.2 86,720

Arkadaşımın Aşkı
2008 29 Komedi Oyuncu 5.9 37,989
2008 29 Biyografi Oyuncu 6.8 196,254

Süper Köpek
2007 28 Aksiyon Oyuncu 4.8 16,140

Muhteşem Münazaracılar
2007 28 Biyografi Oyuncu 7.6 49,073
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,819) Legion (10,265) The 100 (8,367) Taboo (7,451) Arrow (7,434) The Flash (6,343) The Big Bang Theory (6,082) Black Sails (5,399) Vikings (4,271) Suits (4,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017