Giriş Kayıt
Mike Wendt

Mike Wendt (38)


Oyuncu

Michael Ryan Wendt, 22 Temmuz 1979 Lynnfield, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Wicked Bites (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Ryan Wendt
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Lynnfield, Massachusetts, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pes Etme
2017 38 Biyografi Oyuncu 7.2 6,309

Kara Gün
2016 37 Suç Oyuncu 7.4 55,118
2016 37 Biyografi Oyuncu 6.8 16,434

Ayı Teddy 2
2015 36 Komedi Oyuncu 6.3 145,363

Yargıç
2014 35 Suç Oyuncu 7.4 151,593

Kaset İşi
2014 35 Komedi Oyuncu 5.1 92,902

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 100,160

Ayı Teddy
2012 33 Komedi Oyuncu 7.0 506,959

İntikam Peşinde
2010 31 Suç Oyuncu 6.6 80,318

Suretler
2009 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 157,878

Hayalet Sevgililerim
2009 30 Komedi Oyuncu 5.8 72,440

Pembe Panter 2
2009 30 Macera Oyuncu 5.6 35,618
2009 30 Komedi Oyuncu 5.2 119

Sakar Polis
2009 30 Aksiyon Oyuncu 5.2 89,828

Arkadaşımın Aşkı
2008 29 Komedi Oyuncu 5.9 39,055
2008 29 Biyografi Oyuncu 6.8 202,922

Süper Köpek
2007 28 Aksiyon Oyuncu 4.8 16,721

Muhteşem Münazaracılar
2007 28 Biyografi Oyuncu 7.6 50,586
Dizi Altyazıları
Shameless (5,783) Vikings (4,227) Game of Thrones (3,097) Mr. Robot (2,266) Supernatural (1,869) Lucifer (1,520) Outlander (1,471) The Big Bang Theory (1,400) Arrow (1,319) Manhunt: Unabomber (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017