Giriş Kayıt
Mike Wendt

Mike Wendt (37)


Oyuncu

Michael Ryan Wendt, 23 Temmuz 1979 Lynnfield, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Wicked Bites (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Ryan Wendt
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Lynnfield, Massachusetts, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 37 Dram Oyuncu 7.4 39,850
2016 37 Biyografi Oyuncu 6.8 11,911

Ayı Teddy 2
2015 36 Komedi Oyuncu 6.3 136,359

Yargıç
2014 35 Suç Oyuncu 7.4 146,820

Kaset İşi
2014 35 Komedi Oyuncu 5.1 89,891

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 96,738

Ayı Teddy
2012 33 Komedi Oyuncu 7.0 494,691

İntikam Peşinde
2010 31 Suç Oyuncu 6.6 78,552

Suretler
2009 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 155,432

Hayalet Sevgililerim
2009 30 Komedi Oyuncu 5.8 70,621

Pembe Panter 2
2009 30 Macera Oyuncu 5.6 34,865
2009 30 Komedi Oyuncu 5.2 119

Sakar Polis
2009 30 Aksiyon Oyuncu 5.2 87,813

Arkadaşımın Aşkı
2008 29 Komedi Oyuncu 5.9 38,341
2008 29 Biyografi Oyuncu 6.8 198,405

Süper Köpek
2007 28 Aksiyon Oyuncu 4.8 16,259

Muhteşem Münazaracılar
2007 28 Biyografi Oyuncu 7.6 49,621
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017