Giriş Kayıt
Mike Wendt

Mike Wendt (37)


Oyuncu

Michael Ryan Wendt, 23 Temmuz 1979 Lynnfield, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Wicked Bites (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Ryan Wendt
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Lynnfield, Massachusetts, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 37 Dram Oyuncu 7.4 34,908
2016 37 Biyografi Oyuncu 6.8 10,849

Ayı Teddy 2
2015 36 Komedi Oyuncu 6.3 134,867

Yargıç
2014 35 Suç Oyuncu 7.4 145,994

Kaset İşi
2014 35 Komedi Oyuncu 5.1 89,450

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 96,240

Ayı Teddy
2012 33 Komedi Oyuncu 7.0 492,657

İntikam Peşinde
2010 31 Suç Oyuncu 6.6 78,312

Suretler
2009 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 155,107

Hayalet Sevgililerim
2009 30 Komedi Oyuncu 5.8 70,369

Pembe Panter 2
2009 30 Macera Oyuncu 5.6 34,829
2009 30 Komedi Oyuncu 5.2 119

Sakar Polis
2009 30 Aksiyon Oyuncu 5.2 87,450

Arkadaşımın Aşkı
2008 29 Komedi Oyuncu 5.9 38,212
2008 29 Biyografi Oyuncu 6.8 197,747

Süper Köpek
2007 28 Aksiyon Oyuncu 4.8 16,259

Muhteşem Münazaracılar
2007 28 Biyografi Oyuncu 7.6 49,452
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017