Giriş Kayıt
Mike Wendt

Mike Wendt (38)


Oyuncu

Michael Ryan Wendt, 23 Temmuz 1979 Lynnfield, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Wicked Bites (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Ryan Wendt
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Lynnfield, Massachusetts, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Biyografi Oyuncu 7.6 2,426

Kara Gün
2016 37 Suç Oyuncu 7.4 52,540
2016 37 Biyografi Oyuncu 6.8 15,593

Ayı Teddy 2
2015 36 Komedi Oyuncu 6.3 143,724

Yargıç
2014 35 Suç Oyuncu 7.4 150,692

Kaset İşi
2014 35 Komedi Oyuncu 5.1 92,314

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 99,469

Ayı Teddy
2012 33 Komedi Oyuncu 7.0 504,373

İntikam Peşinde
2010 31 Suç Oyuncu 6.6 79,901

Suretler
2009 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 157,364

Hayalet Sevgililerim
2009 30 Komedi Oyuncu 5.8 71,957

Pembe Panter 2
2009 30 Macera Oyuncu 5.6 35,618
2009 30 Komedi Oyuncu 5.2 119

Sakar Polis
2009 30 Aksiyon Oyuncu 5.2 89,446

Arkadaşımın Aşkı
2008 29 Komedi Oyuncu 5.9 38,879
2008 29 Biyografi Oyuncu 6.8 202,027

Süper Köpek
2007 28 Aksiyon Oyuncu 4.8 16,721

Muhteşem Münazaracılar
2007 28 Biyografi Oyuncu 7.6 50,355
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017