Giriş Kayıt
Mike Wendt

Mike Wendt (37)


Oyuncu

Michael Ryan Wendt, 23 Temmuz 1979 Lynnfield, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Wicked Bites (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Ryan Wendt
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Lynnfield, Massachusetts, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    

Kara Gün
2016 37 Suç Oyuncu 7.4 43,329
2016 37 Biyografi Oyuncu 6.8 12,705

Ayı Teddy 2
2015 36 Komedi Oyuncu 6.3 137,920

Yargıç
2014 35 Suç Oyuncu 7.4 147,598

Kaset İşi
2014 35 Komedi Oyuncu 5.1 90,363

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 97,354

Ayı Teddy
2012 33 Komedi Oyuncu 7.0 496,810

İntikam Peşinde
2010 31 Suç Oyuncu 6.6 78,819

Suretler
2009 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 155,888

Hayalet Sevgililerim
2009 30 Komedi Oyuncu 5.8 70,896

Pembe Panter 2
2009 30 Macera Oyuncu 5.6 34,865
2009 30 Komedi Oyuncu 5.2 119

Sakar Polis
2009 30 Aksiyon Oyuncu 5.2 88,194

Arkadaşımın Aşkı
2008 29 Komedi Oyuncu 5.9 38,456
2008 29 Biyografi Oyuncu 6.8 199,076

Süper Köpek
2007 28 Aksiyon Oyuncu 4.8 16,493

Muhteşem Münazaracılar
2007 28 Biyografi Oyuncu 7.6 49,639
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017