Giriş Kayıt
Kristen Fick

Kristen Fick


Oyuncu, Editör

Kristen Kelli Fick, oyuncu, editör.

Gerçek İsmi: Kristen Kelli Fick
Diğer Bir İsmi: Kristen
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Editorial Department 6.4 1,317

Zırtapoz
2001 Komedi Oyuncu 6.6 213,901

Beşinci Element
1997 Aksiyon Oyuncu 7.7 368,654
1995 Aksiyon Oyuncu 5.3 26,178

Hazır Giyim
1994 Komedi Oyuncu 5.0 12,562

Boş Kafalılar
1994 Komedi Oyuncu 6.1 40,044
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017