Giriş Kayıt
Scott Manning

Scott Manning


Sanat Bölümü, Oyuncu

Scott Manning, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.6 80,094
2011 Belgesel Sanat Bölümü    
2010 Belgesel Sanat Bölümü 7.1 48,245
2007 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017