Giriş Kayıt
Scott Manning

Scott Manning


Sanat Bölümü, Oyuncu

Scott Manning, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.6 79,800
2011 Belgesel Sanat Bölümü    
2010 Belgesel Sanat Bölümü 7.1 48,245
2007 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,959) Legion (9,855) The 100 (7,620) Arrow (7,110) The Flash (6,096) The Big Bang Theory (5,499) Black Sails (4,557) Taboo (4,201) Suits (3,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,865)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017