Giriş Kayıt
Ainsley Howard

Ainsley Howard (33)


Oyuncu

Ainsley Elizabeth Howard, 01 Mayıs 1983 Preston, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Mount Pleasant (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ainsley Elizabeth Howard
Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Preston, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 7.7 1,275
2011 Komedi Oyuncu 7.3 463
2010 Dram Oyuncu 7.7 2,965

Mum ve Dad
2008 25 Korku Oyuncu 5.9 4,786
2000 Dram Oyuncu 5.2 759
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017