Giriş Kayıt
Josef Franden

Josef Franden


Sanat Bölümü, Editör, Yapım Tasarımcısı

Josef Franden, sanat bölümü, editör, yapım tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Josef Frunden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 11,858
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 8
2016 Romantik Çeşitli 7.6 47
2015 Belgesel Sanat Bölümü 6.8 2,420
2015 Dram Sanat Bölümü 4.2 213
2004 Aile Editorial Department 8.1 2,250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017