Giriş Kayıt
Josef Franden

Josef Franden


Sanat Bölümü, Editör, Yapım Tasarımcısı

Josef Franden, sanat bölümü, editör, yapım tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Josef Frunden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 10,859
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 8
2016 Romantik Çeşitli 7.6 47
2015 Belgesel Sanat Bölümü 6.8 2,420
2015 Dram Sanat Bölümü 4.2 213
2004 Aile Editorial Department 8.1 2,250
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017