Giriş Kayıt
Josef Franden

Josef Franden


Sanat Bölümü, Editör, Yapım Tasarımcısı

Josef Franden, sanat bölümü, editör, yapım tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Josef Frunden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 3,445
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 18,806
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 8
2016 Romantik Çeşitli 7.6 47
2015 Belgesel Sanat Bölümü 6.8 2,420
2015 Dram Sanat Bölümü 4.2 213
2004 Aile Editorial Department 8.1 2,250
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,135) Blade Runner 2049 (3,403) Jigsaw (2,581) Last Flag Flying (2,407) The Man from Earth: Holocene (2,373) Geostorm (2,322) The Open House (1,340) Dunkirk (1,141) The Foreigner (1,016) It (986)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,801) Black Mirror (5,417) Supernatural (4,655) The Big Bang Theory (3,954) Shameless (2,537) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,534) The Blacklist (2,176) The Flash (1,892) The X Files (1,848) Knightfall (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018