Giriş Kayıt
Josef Franden

Josef Franden


Sanat Bölümü, Editör, Yapım Tasarımcısı

Josef Franden, sanat bölümü, editör, yapım tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Josef Frunden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 11,447
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 8
2016 Romantik Çeşitli 7.6 47
2015 Belgesel Sanat Bölümü 6.8 2,420
2015 Dram Sanat Bölümü 4.2 213
2004 Aile Editorial Department 8.1 2,250
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017