Giriş Kayıt
Josef Franden

Josef Franden


Sanat Bölümü, Editör, Yapım Tasarımcısı

Josef Franden, sanat bölümü, editör, yapım tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Josef Frunden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 15,079
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 8
2016 Romantik Çeşitli 7.6 47
2015 Belgesel Sanat Bölümü 6.8 2,420
2015 Dram Sanat Bölümü 4.2 213
2004 Aile Editorial Department 8.1 2,250
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017