Giriş Kayıt
Julius Legaspi

Julius Legaspi


Görsel Efekt, Animasyon

Julius Legaspi, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevimli Kahramanlar
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.6 5,050
2008 Animasyon Animasyon    
2006 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Animasyon    
2005 Animasyon Animasyon    

Tarzan 2
2005 Animasyon Animasyon    
2004 Animasyon Görsel Efekt    

Atlantis: Milo’nun Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 5.0 5,436

Tarzan Ve Jane
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.3 3,798
2001 Animasyon Görsel Efekt    
1999 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017