Giriş Kayıt
Andrea Bosca

Andrea Bosca (37)


Oyuncu

Andrea Bosca, 13 Temmuz 1980 Canelli, Asti, Piedmont, İtalya doğumlu oyuncu. Noi credevamo (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Canelli, Asti, Piedmont, İtalya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 36 Komedi Oyuncu 5.7 45
2015 35 Belgesel Oyuncu 7.0 10
2015 Dram Oyuncu 8.1 14
2014 34 Biyografi Oyuncu 5.7 1,794
2013 33 Komedi Oyuncu 4.8 183
2012 32 Dram Oyuncu 4.8 90

Şahane Misafir
2012 32 Dram Oyuncu 6.7 3,760
2011 31 Komedi Oyuncu 5.6 399
2010 30 Tarihi Oyuncu 6.4 386
2009 29 Komedi Oyuncu    

Yapabiliriz
2008 28 Komedi Oyuncu 7.6 1,184
2008 28 Komedi Oyuncu    
2005 25 Biyografi Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017