Giriş Kayıt
Ha-yoon Song

Ha-yoon Song (30)


Oyuncu

Ha-yoon Song, 02 Aralık 1986 Güney Kore doğumlu oyuncu. Bebek ve Ben (2008), Çaresiz (2012), Dasepo sonyo (2006), (2005) Masum Adımlar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1986
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Yay
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 8.5 159
2014 28 Dram Oyuncu 7.1 180
2014 Suç Oyuncu 6.9 8

Çaresiz
2012 26 Gizem Oyuncu 6.7 1,020
2012 Gizem Oyuncu 8.3 118
2011 25 Komedi Oyuncu 6.0 64
2009 23 Dram Oyuncu    
2009 23 Oyuncu 5.2 59
2008 22 Dram Oyuncu 6.6 87

Bebek ve Ben
2008 22 Aile, Komedi Oyuncu 6.7 1,132
2008 Oyuncu    
2006 20 Komedi Oyuncu 6.1 821

Masum Adımlar
2005 19 Komedi Oyuncu 6.9 1,192
2004 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017