Giriş Kayıt
Charlie Mysak

Charlie Mysak


Kameraman, Yönetmen, Görüntü Yönetmeni

Charlie Mysak, kameraman, yönetmen, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Kameraman 6.0 966
2011 Belgesel Yönetmen 8.9 1,649
2010 Belgesel Çeşitli 8.0 27
2008 Biyografi Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.2 601
2004 Game-Show Çeşitli 7.3 8,797
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017