Giriş Kayıt
Charlie Mysak

Charlie Mysak


Yönetmen, Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Charlie Mysak, yönetmen, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen 7.8 141
2011 Komedi Kameraman 6.0 966
2011 Belgesel Yönetmen 8.9 1,797
2010 Belgesel Çeşitli 8.0 27
2008 Biyografi Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.2 601
2004 Game-Show Çeşitli 7.3 9,155
Dizi Altyazıları
Westworld (6,774) The Expanse (3,332) The 100 (3,035) La casa de papel (2,470) Colony (1,995) The Crossing (1,699) Luke Cage (1,651) Genius (1,520) 12 Monkeys (1,293) Vikings (1,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018