Giriş Kayıt
Michal Wlodarczyk

Michal Wlodarczyk (22)


Oyuncu

Michal Wlodarczyk, 27 Eylül 1995 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu oyuncu. Siemiany (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1995
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 21 Biyografi Oyuncu 7.2 779
2016 21 Komedi Oyuncu 4.8 121
2014 19 Komedi Oyuncu 5.7 316
2009 14 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 58
2008 13 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 61
2008 13 Komedi Oyuncu 5.5 1,343
2006 11 Komedi Oyuncu 4.9 728
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017