Giriş Kayıt
Kendal Rae

Kendal Rae


Oyuncu

Kendal Rae, oyuncu. Shannara Günlükleri (2016) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kendal Nagorcka
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 5.8 5
2015 Biyografi Oyuncu 6.1 5,980
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 15
2012 Komedi Oyuncu 5.1 64
2011 Komedi Oyuncu 6.7 80,680

Mumya Evi
2005 Korku Oyuncu 5.3 102,942
Dizi Altyazıları
Westworld (9,644) La casa de papel (5,591) The Flash (3,377) Legion (2,925) The 100 (1,831) Fear the Walking Dead (1,806) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,394) Lucifer (1,332) The Big Bang Theory (1,331)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018