Giriş Kayıt
Kendal Rae

Kendal Rae


Oyuncu

Kendal Rae, oyuncu. Shannara Günlükleri (2016) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kendal Nagorcka
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 5.8 5
2015 Biyografi Oyuncu 6.1 5,977
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 15
2012 Komedi Oyuncu 5.1 64
2011 Komedi Oyuncu 6.7 80,001

Mumya Evi
2005 Korku Oyuncu 5.3 102,156
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018