Giriş Kayıt
Kendal Rae

Kendal Rae


Oyuncu

Kendal Rae, oyuncu. Shannara Günlükleri (2016) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kendal Nagorcka
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 5.8 5
2015 Biyografi Oyuncu 6.0 5,528
2012 Komedi Oyuncu 5.1 64
2011 Komedi Oyuncu 6.7 77,563

Mumya Evi
2005 Korku Oyuncu 5.3 99,253
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017