Giriş Kayıt
Kendal Rae

Kendal Rae


Oyuncu

Kendal Rae, oyuncu. Shannara Günlükleri (2016) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kendal Nagorcka
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 5.8 5
2015 Biyografi Oyuncu 6.0 5,328
2012 Komedi Oyuncu 5.1 64
2011 Komedi Oyuncu 6.8 76,805

Mumya Evi
2005 Korku Oyuncu 5.3 98,496
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,689) Kidnap (2,886) Beauty and the Beast (2,480) Contratiempo (1,408) The Fate of the Furious (1,356) Redivider (1,081) Dangal (1,059) The Boss Baby (1,019) The Great Wall (1,004) War Machine (876)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,658) Better Call Saul (7,275) Fargo (4,537) Lucifer (4,294) American Gods (3,927) Gotham (3,833) The 100 (3,489) Twin Peaks (3,277) 12 Monkeys (2,969) Supernatural (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017