Giriş Kayıt
Ayten Erman

Ayten Erman


Oyuncu

Ayten Erman, oyuncu. Gurbetçi Şaban (1985), Şendul Şaban (1985), Bıçkın (1988), Cilgin bedis (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,274
1996 Komedi Oyuncu 5.7 503
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,289
1988 Komedi Oyuncu 6.4 522
1985 Aile Oyuncu 6.7 1,662
1985 Oyuncu 6.6 1,527
1983 Aile Oyuncu 6.9 1,539
1983 Komedi Oyuncu 7.3 1,421
1983 Komedi Oyuncu 8.1 3,877
1982 Aile Komedi Oyuncu    
1982 Oyuncu 6.1 16
1976 Komedi Oyuncu 9.1 16,253
1976 Dram Oyuncu 8.1 1,812
1972 Oyuncu 4.6 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017