Giriş Kayıt
Ayten Erman

Ayten Erman


Oyuncu

Ayten Erman, oyuncu. Gurbetçi Şaban (1985), Şendul Şaban (1985), (1976) Tosun Paşa (1976), (1983) Şekerpare (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,193
1996 Komedi Oyuncu 5.6 466
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,154
1988 Komedi Oyuncu 6.4 499
1985 Aile Oyuncu 6.8 1,527
1985 Oyuncu 6.5 1,436
1983 Aile Oyuncu 6.9 1,439
1983 Komedi Oyuncu 7.3 1,288
1983 Komedi Oyuncu 8.1 3,573
1982 Aile Komedi Oyuncu    
1982 Oyuncu 6.1 16
1976 Komedi Oyuncu 9.1 15,663
1976 Dram Oyuncu 8.2 1,604
1972 Oyuncu 4.6 18
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017