Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ayten Erman

Ayten Erman


Oyuncu

Ayten Erman, oyuncu. Gurbetçi Şaban (1985), Şendul Şaban (1985), (1976) Tosun Paşa (1976), (1983) Şekerpare (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,157
1996 Komedi Oyuncu 5.6 425
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,120
1988 Komedi Oyuncu 6.4 485
1985 Aile Oyuncu 6.8 1,471
1985 Oyuncu 6.5 1,370
1983 Aile Oyuncu 6.9 1,393
1983 Komedi Oyuncu 7.3 1,240
1983 Komedi Oyuncu 8.1 3,442
1982 Aile Komedi Oyuncu    
1982 Oyuncu 6.1 16
1976 Komedi Oyuncu 9.1 15,335
1976 Dram Oyuncu 8.2 1,523
1972 Oyuncu 4.6 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017