Giriş Kayıt
Ayten Erman

Ayten Erman


Oyuncu

Ayten Erman, oyuncu. Gurbetçi Şaban (1985), Şendul Şaban (1985), Bıçkın (1988), Cilgin bedis (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,308
1996 Komedi Oyuncu 5.7 530
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,365
1988 Komedi Oyuncu 6.4 541
1985 Aile Oyuncu 6.7 1,768
1985 Oyuncu 6.6 1,577
1983 Aile Oyuncu 6.9 1,652
1983 Komedi Oyuncu 7.3 1,474
1983 Komedi Oyuncu 8.1 4,043
1982 Aile Komedi Oyuncu    
1982 Oyuncu 6.1 16
1976 Komedi Oyuncu 9.1 16,672
1976 Dram Oyuncu 8.1 1,943
1972 Oyuncu 4.6 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017