Giriş Kayıt
Ayten Erman

Ayten Erman


Oyuncu

Ayten Erman, oyuncu. Gurbetçi Şaban (1985), Şendul Şaban (1985), Bıçkın (1988), Cilgin bedis (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 3.8 1,333
1996 Komedi Oyuncu 5.8 539
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,385
1988 Komedi Oyuncu 6.4 548
1985 Aile Oyuncu 6.7 1,791
1985 Oyuncu 6.6 1,601
1983 Aile Oyuncu 6.9 1,680
1983 Komedi Oyuncu 7.3 1,503
1983 Komedi Oyuncu 8.1 4,109
1982 Aile Komedi Oyuncu    
1982 Oyuncu 6.1 16
1976 Komedi Oyuncu 9.1 16,906
1976 Dram Oyuncu 8.1 1,996
1972 Oyuncu 4.6 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017