Giriş Kayıt
Ayten Erman

Ayten Erman


Oyuncu

Ayten Erman, oyuncu. Gurbetçi Şaban (1985), Şendul Şaban (1985), Bıçkın (1988), Cilgin bedis (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 3.9 1,428
1996 Komedi Oyuncu 5.8 594
1995 Komedi Oyuncu 5.2 17
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,445
1989 Romantik Oyuncu 2.7 6
1988 Komedi Oyuncu 6.4 581
1986 Komedi Oyuncu    
1986 Komedi Oyuncu    
1985 Aile Oyuncu 6.7 1,887
1985 Oyuncu 6.6 1,694
1983 Aile Oyuncu 6.9 1,780
1983 Komedi Oyuncu 7.3 1,584
1983 Komedi Oyuncu 8.1 4,375
1982 Aile Komedi Oyuncu    
1982 Oyuncu 6.1 16
1976 Komedi Oyuncu 9.1 17,560
1976 Dram Oyuncu 8.1 2,192
1972 Oyuncu 4.6 18
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,610) Hostiles (2,977) Maze Runner: The Death Cure (2,567) Wildling (2,442) 12 Strong (1,541) Red Sparrow (1,246) The Commuter (1,050) A Quiet Place (558) Peter Rabbit (520) The Post (516)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,381) The Terror (4,493) Legion (1,891) The Flash (1,629) The Big Bang Theory (1,539) Supernatural (1,538) Lucifer (1,475) Vikings (1,459) Fear the Walking Dead (1,351) Lost in Space (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018