Giriş Kayıt
Ayten Erman

Ayten Erman


Oyuncu

Ayten Erman, oyuncu. Gurbetçi Şaban (1985), Şendul Şaban (1985), Bıçkın (1988), (1976) Tosun Paşa (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,224
1996 Komedi Oyuncu 5.7 485
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,256
1988 Komedi Oyuncu 6.4 508
1985 Aile Oyuncu 6.8 1,618
1985 Oyuncu 6.6 1,478
1983 Aile Oyuncu 6.9 1,491
1983 Komedi Oyuncu 7.3 1,377
1983 Komedi Oyuncu 8.0 3,778
1982 Aile Komedi Oyuncu    
1982 Oyuncu 6.1 16
1976 Komedi Oyuncu 9.1 16,020
1976 Dram Oyuncu 8.1 1,745
1972 Oyuncu 4.6 18
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017