Giriş Kayıt
Jason Gross

Jason Gross


Görsel Efekt

Jason Gross, görsel efekt. (2012) Bin Ladin'i Öldürmek (2012), (2010) Kaçaklar (2010), (2004) Yıldız Geçidi Atlantis (2004), (2009) Kasabanın Yenisi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jason Gros
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 68,051

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.9 15,784

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 137,716
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 47,065

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 75,189

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 470,418
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 195,092

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 181,945

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 99,435

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 367,466

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 177,217

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 231,639

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 213,842

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 145,137

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 102,522

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,246,675

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 196,213

Kaçaklar
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 78,628

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 567,531

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 18,671
2008 Komedi Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 2,719
2007 Macera Görsel Efekt 5.2 50
2006 Animasyon Görsel Efekt    

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,380
2002 Animasyon Görsel Efekt 6.2 3,269
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.5 561
1999 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 70,465
1994 Animasyon Görsel Efekt 7.9 4,024

Gizli Dosyalar
1993 Dram Görsel Efekt 8.7 165,168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017