Giriş Kayıt
Jason Gross

Jason Gross


Görsel Efekt

Jason Gross, görsel efekt. (2012) Bin Ladin'i Öldürmek (2012), (2010) Kaçaklar (2010), (2004) Yıldız Geçidi Atlantis (2004), (2009) Kasabanın Yenisi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jason Gros
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 25,921

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.9 14,243

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 124,011
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 44,131

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 70,233

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 452,498
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 187,616

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 177,952

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 96,308

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 357,436

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 172,670

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 225,795

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 209,675

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 142,505

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 99,874

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,145,566

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 192,144

Kaçaklar
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 77,261

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 554,747

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 17,924
2008 Komedi Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 2,703
2007 Macera Görsel Efekt 5.2 50
2006 Animasyon Görsel Efekt    

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,209
2002 Animasyon Görsel Efekt 6.2 3,269
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.5 561
1999 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 68,105
1994 Animasyon Görsel Efekt 7.9 4,024

Gizli Dosyalar
1993 Dram Görsel Efekt 8.7 159,412
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,311) Silence (1,991) Gold (1,887) Fifty Shades Darker (1,112) The Fate of the Furious (1,092) Get Out (989) Split (917) La La Land (894) The Age of Shadows (811) Rings (696)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,021) The Flash (6,515) Gotham (2,953) Into the Badlands (2,676) Arrow (1,741) Fargo (1,603) Game of Thrones (1,455) Bates Motel (1,448) Supernatural (1,393) Vikings (1,384)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017