Giriş Kayıt
Jason Gross

Jason Gross


Görsel Efekt, Animasyon

Jason Gross, görsel efekt, animasyon. Barbie Periler Ülkesinde (2005), (2012) Bin Ladin'i Öldürmek (2012), (2010) Kaçaklar (2010), (2004) Yıldız Geçidi Atlantis (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jason Gros
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 70,957

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.9 16,006

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 139,340
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 47,725

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 76,144

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 474,263
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 197,084

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 182,685

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 100,160

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 369,891

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 178,257

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 233,132

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 214,678

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 145,787

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 103,118

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,262,422

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 197,090

Kaçaklar
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 78,936

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 570,568

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 18,860
2008 Komedi Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 2,719
2007 Macera Görsel Efekt 5.2 50

Barbie ve 12 Dans Eden Prenses
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 2,205

Barbie Mermaidia Yolculuğu
2006 Animasyon Animasyon 6.0 1,607

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt    

Barbie Periler Ülkesinde
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.8 1,995

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,670

Barbie Rapunzel Masalında
2002 Animasyon Görsel Efekt 6.3 3,565

Barbie Fındıkkıran Balesinde
2001 Animasyon Görsel Efekt 6.2 3,567
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.5 561
1999 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 71,005
1994 Animasyon Görsel Efekt 7.9 4,024

Gizli Dosyalar
1993 Dram Görsel Efekt 8.7 166,543
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,682) Stronger (4,468) Dunkirk (3,294) Flatliners (2,352) Loving Vincent (2,028) American Made (1,795) It (1,687) Kingsman: The Golden Circle (1,582) Mother! (1,459) The Foreigner (1,422)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,047) Mr. Robot (7,101) Shameless (5,776) Game of Thrones (3,541) Manhunt: Unabomber (2,919) Peaky Blinders (2,883) Designated Survivor (1,606) The Big Bang Theory (1,442) Lucifer (1,421) Supernatural (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017