Giriş Kayıt
Jason Gross

Jason Gross


Görsel Efekt, Animasyon

Jason Gross, görsel efekt, animasyon. Barbie Periler Ülkesinde (2005), (2012) Bin Ladin'i Öldürmek (2012), (2010) Kaçaklar (2010), (2004) Yıldız Geçidi Atlantis (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jason Gros
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 83,753

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.8 17,339

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 146,870
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 50,626

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 80,531

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 505,670
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 204,792

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 187,051

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 104,230

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 380,618

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 183,913

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 240,271

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 219,321

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 148,705

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 106,574

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 9.5 1,335,778

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 5.0 202,546

Kaçaklar
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 80,601

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 584,303

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 19,344
2008 Komedi Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 2,778
2007 Macera Görsel Efekt 5.2 50

Barbie ve 12 Dans Eden Prenses
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 2,205

Barbie Mermaidia Yolculuğu
2006 Animasyon Animasyon 6.0 1,607

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt    

Barbie Periler Ülkesinde
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.8 1,995

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 54,403

Barbie Rapunzel Masalında
2002 Animasyon Görsel Efekt 6.3 3,565

Barbie Fındıkkıran Balesinde
2001 Animasyon Görsel Efekt 6.2 3,567
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.5 561
1999 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 73,929
1994 Animasyon Görsel Efekt 7.9 4,346

Gizli Dosyalar
1993 Dram Görsel Efekt 8.7 175,204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018