Giriş Kayıt
Jason Gross

Jason Gross


Görsel Efekt

Jason Gross, görsel efekt. (2012) Bin Ladin'i Öldürmek (2012), (2010) Kaçaklar (2010), (2004) Yıldız Geçidi Atlantis (2004), (2009) Kasabanın Yenisi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jason Gros
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.9 13,363

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 116,868
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 42,806

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 68,254

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 445,228
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 184,215

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 176,237

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 95,368

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 353,345

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 171,014

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 223,595

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 208,065

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 141,511

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 98,806

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,123,677

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 190,498

Kaçaklar
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 76,756

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 549,885

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 17,924
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Macera Görsel Efekt 5.2 50
2006 Animasyon Görsel Efekt    

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,735
2002 Animasyon Görsel Efekt    
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.5 561
1999 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 67,265

Gizli Dosyalar
1993 Dram Görsel Efekt 8.7 157,142
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017