Giriş Kayıt
Jason Gross

Jason Gross


Görsel Efekt

Jason Gross, görsel efekt. (2012) Bin Ladin'i Öldürmek (2012), (2010) Kaçaklar (2010), (2004) Yıldız Geçidi Atlantis (2004), (2009) Kasabanın Yenisi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jason Gros
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 61,460

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.9 15,308

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 134,739
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 45,951

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 73,401

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 464,802
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 192,818

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 180,748

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 98,388

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 364,265

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 175,711

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 229,454

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 212,526

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 144,222

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 101,620

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,205,267

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 194,860

Kaçaklar
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 78,167

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 563,388

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 18,448
2008 Komedi Görsel Efekt    
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 2,719
2007 Macera Görsel Efekt 5.2 50
2006 Animasyon Görsel Efekt    

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt    
2005 Animasyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,938
2002 Animasyon Görsel Efekt 6.2 3,269
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.5 561
1999 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 69,605
1994 Animasyon Görsel Efekt 7.9 4,024

Gizli Dosyalar
1993 Dram Görsel Efekt 8.7 162,915
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017