Giriş Kayıt
Vittaya Deerattrakul

Vittaya Deerattrakul


Makyaj

Vittaya Deerattrakul, makyaj. İçimdeki Şeytan (2007), Hayalimdeki Ev (2010), Fobi (2008), Fobi 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vitaya Deerattakul
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalimdeki Ev
2010 Korku Makyaj 6.7 3,795

Gerçek Efsane
2010 Aksiyon Makyaj 6.4 7,430

Fobi 2
2009 Korku Makyaj 6.9 1,449

Kıyma Makinesi
2009 Korku Makyaj 5.4 602

Zor Karar
2008 Aksiyon Çeşitli 5.4 48,642

Fobi
2008 Dram Makyaj 6.8 2,108

İçimdeki Şeytan
2007 Dram Makyaj 6.6 4,104

Görünmez Güç
2007 Aksiyon Makyaj 4.3 422
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,311) Doctor Strange (6,817) Allied (6,432) Moana (4,862) John Wick: Chapter 2 (4,183) Lion (3,552) Arrival (3,207) Forushande (2,957) Split (2,280) Hacksaw Ridge (2,263)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,440) Supernatural (4,711) The Expanse (4,344) Vikings (4,139) Suits (3,692) The Big Bang Theory (2,531) Sherlock (2,491) Arrow (2,053) Legion (2,001) Blindspot (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017