Giriş Kayıt
Erin Boyes

Erin Boyes


Oyuncu, Sanat Bölümü

Erin Kathleen Boyes, oyuncu, sanat bölümü. Evdeki Hayalet (2016), Miss Christmas (2017), (2015) Hayaletin İntikamı (2015), (2007) Aşk Kurbanları (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Erin Kathleen Boyes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Oyuncu 6.8 560
2017 Suç Oyuncu 6.9 255
2016 Komedi Oyuncu 6.7 616

Evdeki Hayalet
2016 Korku Oyuncu 4.6 7,288
2016 Gerilim Oyuncu 6.2 158

Hayaletin İntikamı
2015 Korku Oyuncu 5.2 12,714

Vahşi Cin
2010 Fantastik Oyuncu 4.2 1,080

Aşk Kurbanları
2007 Suç Oyuncu 6.3 8,073

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 40,689

Kılavuz
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 39,635

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Oyuncu 5.1 57,381
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018