Giriş Kayıt
Erin Boyes

Erin Boyes


Oyuncu, Sanat Bölümü

Erin Kathleen Boyes, oyuncu, sanat bölümü. Evdeki Hayalet (2016), Miss Christmas (2017), (2015) Hayaletin İntikamı (2015), (2007) Aşk Kurbanları (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Erin Kathleen Boyes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Oyuncu 6.8 560
2017 Suç Oyuncu 6.9 255
2016 Komedi Oyuncu 6.7 616

Evdeki Hayalet
2016 Korku Oyuncu 4.7 6,037
2016 Gerilim Oyuncu 6.2 158

Hayaletin İntikamı
2015 Korku Oyuncu 5.2 12,088

Vahşi Cin
2010 Fantastik Oyuncu 4.2 1,080

Aşk Kurbanları
2007 Suç Oyuncu 6.3 8,073

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 40,155

Kılavuz
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 39,047

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Oyuncu 5.1 56,296
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017