Giriş Kayıt
Erin Boyes

Erin Boyes


Oyuncu, Sanat Bölümü

Erin Kathleen Boyes, oyuncu, sanat bölümü. Evdeki Hayalet (2016), (2015) Hayaletin İntikamı (2015), (2007) Aşk Kurbanları (2007), (2016) The Mistletoe Promise (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Erin Kathleen Boyes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 6.9 255
2016 Komedi Oyuncu 6.7 616

Evdeki Hayalet
2016 Gerilim Oyuncu 4.7 5,013
2016 Gerilim Oyuncu 6.2 158

Hayaletin İntikamı
2015 Korku Oyuncu 5.2 11,621

Vahşi Cin
2010 Fantastik Oyuncu    

Aşk Kurbanları
2007 Suç Oyuncu 6.3 8,073

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 39,834

Kılavuz
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 38,692

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Oyuncu 5.1 55,866
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017