Giriş Kayıt
Erin Boyes

Erin Boyes


Oyuncu, Sanat Bölümü

Erin Kathleen Boyes, oyuncu, sanat bölümü. I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016), (2015) Hayaletin İntikamı (2015), (2007) Aşk Kurbanları (2007), (2016) The Mistletoe Promise (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Erin Kathleen Boyes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 616
2016 Gerilim Oyuncu 4.7 4,203
2016 Gerilim Oyuncu 6.2 158

Hayaletin İntikamı
2015 Korku Oyuncu 5.2 11,331

Vahşi Cin
2010 Fantastik Oyuncu    

Aşk Kurbanları
2007 Suç Oyuncu 6.3 8,073

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 39,536

Kılavuz
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 38,389

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Oyuncu 5.1 55,413
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017